bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,195.66 1.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,010.35 1.88%
bnb
BNB (BNB) $ 583.48 1.23%
solana
Solana (SOL) $ 147.16 4.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52405 2.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444087 1.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149178 4.34%

Ripple (XRP), SEC Davasına Karşın Bankalar İle Yeni Anlaşmalar İmzaladı

Ripple xrp

Ripple (XRP), Brad Garlinghouse’un açıklamalarına göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun açtığı davaya rağmen, bankacılık kurumları ile 15 yeni sözleşme yapmayı başardı.

Garlinghouse, Asya kıtasında yasal çerçevenin netliğinden ötürü herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını ve bu nedenle işlerini büyütmeye devam edebildiklerini belirtti.

SEC davasının ardından, Japonya Finansal Hizmetler Ajansı, Ripple’ın yerel tokenı olan XRP’yi menkul kıymet olarak görmediklerini duyurarak, şirkete destek vermişti. İngiltere ve Singapur’da yer alan düzenleyiciler de benzer bir karar aldılar.

Davanın Etkisi

SEC’in açtığı davanın ardından, birçok kripto para borsası XRP’yi delist etmişti. Ayrıca Ripple ortaklarından MoneyGram da mevcut ortaklığı askıya aldığını duyurmuştu.

Dünyaca ünlü borsaların bir kısmının XRP’yi delist etmelerine karşın, hala XRP’yi listeleyen yüzlerce farklı borsa söz konusu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala