bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,446.20 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,988.61 5.72%
bnb
BNB (BNB) $ 568.25 3.84%
solana
Solana (SOL) $ 124.82 7.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.496137 3.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.434612 4.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132891 6.18%

Ripple CLO’su SEC davasını netleştirdi: Bu tarihlere dikkat!

Ripple xrp dava sonuc

Ripple (XRP) ile ABD’li düzenleyici SEC arasındaki davaya dair spekülasyonlara Ripple CLO’su Stuart Alderoty son noktayı koydu. Alderoty, tarih verdi.

Ripple ve SEC arasındaki dava son düzlüğe girmiş durumda. Uzun süredir devam eden ve karmaşık bir hale gelen dava, Ripple’ın direnciyle netleşmeye başladı. Ripple tarafı, SEC’ye karşı büyük bir avantaj elde etti. Davanın Ripple lehine bitmesi ve XRP‘nin yükseliş gerçekleştirmesi bekleniliyor.

Dava ile ilgili spekülasyonlar ise kripto sektörünü sardı. Geçtiğimiz günlerde ön duruşmanın 16 Nisan’da neticeye kavuşacağı basına düşmüştü. Ripple CLO’su Stuart Alderoty, spekülasyonlara son noktayı koydu ve dava ile ilgili tarihleri gündeme sundu.

Ripple XRP SEC

SEC ile Ripple arasındaki davada son düzlük

Ripple ile SEC arasındaki dava son düzlüğe girdi. Ripple’ın zaferiyle sonuçlanacağı konuşulan davanın bu yıl tamamlanması bekleniliyor. Ancak dava tarihi, spekülasyonlara yol açtı.

Ripple CLO’su Stuart Alderoty, X platformu üzerinden yaptığı paylaşımda, kripto fenomeni Crypto Eri’nin yaydığı spekülasyonları boşa düşürdü. Bilindiği üzere Eri, 16 Nisan’da davanın son ön duruşmaya gideceğini aktarmıştı. Alderoty, bu bilgilerin asılsız olduğunu açıkladı.

Alderoty, Ripple ile SEC arasındaki dava ile ilgili bazı karışıklıkların olduğunu gördüğünü belirtti. Ripple’ın güçlü ismi, bu karışıklığı gidermek için iki önemli tarihten bahsetti.

Ripple CLO’su, Ripple’ın SEC’nin ceza talebine cevabını 22 Nisan’a kadar sunacağını ve SEC’nin yanıt vermek için 6 Mayıs tarihine kadar süresi olacağını iletti.

Alderoty, ön duruşma konferansının da olmayacağını aktardı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala