bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,168.92 0.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,086.23 1.16%
bnb
BNB (BNB) $ 581.14 1.27%
solana
Solana (SOL) $ 144.32 0.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526199 0.95%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455082 3.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156333 3.62%

Reddit token’ı MOON büyük bir yükseliş kaydetti

reddit

Projenin yeniden canlandırılması için harekete geçilmesinin ardından token’ın değerinde yüzde 150 artış görüldü.

Reddit’in kapatılan Topluluk Puanları programına bağlı olan MOON token’ının değeri, iki kattan fazla artış gösterdi. Artış, moderatörlerin projeyi yeniden canlandırmak ve bağımsız olarak sürdürmek için harekete geçmesinin ardından geldi.

Bir moderatör hesabı olan u/CryptoMods, şu ifadeleri kullandı:

“Sağlam bir karşılık aldık ve topluluk olarak Moons’un geleceğini birlikte inşa etmeye başlamaktan ötürü büyük bir heyecan duyuyoruz.
Reddit yöneticileri, Moons sözleşmesinden vazgeçecek ve mevcut sözleşmenin bu ay sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. Bu eylem kalıcıdır ve tamamlandığında sözleşmede başka bir değişiklik yapılması imkansız olacaktır.”

Moderatörler ayrıca, sözleşmenin taşınması ve feshedilmesinin ardından yeni MOON token’ı basılmayacağının da altını çizdi. Reddit yöneticileri’nin “Topluluk Tankı” adı verilen ortak hesaptaki tüm MOON token’larını yakılacağı ve toplam arzın 125 milyondan 83 milyona düşeceği kaydedildi.

u/CryptoMods, önümüzdeki aylarda da MOON için bir dizi yeni hamle planlandığını ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala