bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,549.03 0.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,288.79 4.87%
bnb
BNB (BNB) $ 601.68 2.32%
solana
Solana (SOL) $ 141.87 3.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518962 0.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469595 2.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149432 2.87%

QRDO Vakfı ve EQ LAB, Warden protokolünü başlatmak için ortaklık kurdu

warden protocol

QRDO ekosisteminin büyümesine ve gelişmesine adanmış QRDO Vakfı, Warden Protocol’ü başlatmak için önde gelen blockchain geliştirici laboratuvarı EQ LAB ile stratejik bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu girişim, Cosmos üzerine kurulu ve Fusionchain temeline dayanan amaca dayalı bir birlikte çalışabilirlik protokolü olan Warden Protocol’ün yakında piyasaya sürülmesini hızlandırıyor.

Warden Protocol nedir?

Warden Protocol Cosmos-SDK üzerine inşa edilmiş modüler amaç merkezli bir blok zinciridir. En temel düzeyde, kullanıcıların çeşitli blok zincirler üzerinde Alanlar ve Cüzdanlar oluşturmasına ve faaliyetlerini zincir üstü amaçlarla yönetmesine olanak tanır. Karmaşık çok bacaklı işlemler oluşturulabilir ve zincirler arası faaliyetler karmaşık niyetler yoluyla korunabilir; bunların tümü zincir üzerinde Warden Protokolü tarafından uygulanır.

Warden, alandaki inşaatçılar için Solidity ve WebAssembly kullanarak akıllı sözleşmelerin Cosmos’ta konuşlandırılmasına olanak tanıyor ve HSM çözümlerinden çok taraflı bilgi işlem sağlayıcılarına kadar temel yönetim çözümlerinin modüler bir pazarını kolaylaştırıyor.

Warden Protocol, niyet ve birlikte çalışabilirlik ilkellerindeki bir sonraki evrimdir.”QRDO Vakfı’nın bir temsilcisi şunları söyledi:“EQ LAB ekibiyle güçlerimizi birleştirmek, bu iddialı vizyona ulaşmamızı sağlıyor ve QRDO token sahiplerinin gerçek anlamda merkezi olmayan, açık, amaç odaklı bir birlikte çalışabilirlik ve anahtar yönetim protokolünün gerçekleştirilmesini görmesini sağlıyor.”

Aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli uygulamalar Warden’da dağıtıma destek sözü verdi:

  • EQ.finans, Cosmos için mevcut likit staking tokenlarını çalıştıran bir likit stake merkezi;
  • Warden kullanıcılarına dolar likiditesine anında erişim sağlayan, USD’ye sabitlenmiş merkezi olmayan bir stablecoin olan WARDD;
  • Marjinal olarak, herhangi bir noktada DEX’te marj ticaretine olanak tanıyan, merkezi olmayan finansman havuzları için takılabilir bir protokol;
  • SpaceWard, cüzdan yönetimi ve yönetimi için SAFE benzeri bir platform.

EQ LAB, Warden Protokolüne katkıda bulunan çekirdek ekibi oluşturacak ve Warden Protokolüne 15 çekirdek geliştiriciden oluşan kapsamlı bir ekip getirecek.

Temel Katkıda Bulunanlar olarak Warden Protocol’ün oluşturulmasına yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz”, dedi EQ LAB’ın kurucusu Alex Melikhov,“Nitelikli blockchain geliştiricilerinden oluşan deneyimli bir ekip olarak, Cosmos ekosisteminde parlak bir gelecek görüyoruz ve hem mevcut QRDO hem de Q token sahibi topluluklar için inanılmaz değerin kilidinin açıldığını görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.”.

WARD Token

Warden Protocol, WARD tokenını adil bir başlatma mekanizması yoluyla tanıtmayı planlıyor. Bu lansman, herhangi bir madencilik öncesi veya yatırımcı tahsisi olmadan gerçekleşecek ve hem airdrop hem de teşvikli WARD takasına uygunluk öncelikle mevcut QRDO sahiplerini kapsayacak. Diğer çeşitli Cosmos zincirleri tarafından yapılan kamu yararlarına bir selam olarak, TIA ve ATOM stakerlarının yanı sıra diğer tamamlayıcı protokol ve zincirlerdeki inşaatçılar ve kullanıcılar da uygun olacak. Daha fazla ayrıntı kısa süre içinde açıklanacak.

Alfama test ağı, kısa süre içinde yayınlanacak teşvikli bir test ağının ayrıntılarıyla birlikte önümüzdeki haftalarda yayına girecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala