bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,319.23 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.44 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 611.11 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 143.70 1.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527372 0.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473057 0.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150892 0.19%

Porto Riko, Blockchain Teknolojisi için Harekete Geçiyor

blockchain teknolojisi finansal hizmetlerde nasil kullaniliyorwesd

Birçok ülke blockchain teknolojisi ile yakından ilgileniyor. Çıkan son haberlere göre; Porto Riko Ekonomi ve Ticaret Geliştirme Departmanı (DDEC), devletin şirketlere sunduğu vergi avantajlarını almak için blockchain projelerinin izlemesi gereken kuralları tanımladığı bir belge yayınladı. DDEC Sekreteri Luis Cidre’ye göre eylem, blockchain şirketleri için bir kesinlik ve istikrar yaratmayı amaçlıyor.

Porto Riko Blockchain için Kurallar Oluşturuyor

Porto Riko, ABD ada topraklarında operasyonlar kurmakla ilgilenen blockchain şirketlerini çekmek için hamleler yapıyor. 23 Şubat’ta Porto Riko Ekonomi ve Ticaret Geliştirme Departmanı (DDEC), daha fazla blockchain şirketinin bölgeye çekilmesine öncülük edecek bir düzenleyici çerçeveyi açıklayan bir mektupla ilgili bilgi yayınladı.

1072346 2100129893

DDEC sekreteri Manuel Cidre, bu hareketle Porto Riko’nun kendisini bir parçası olarak konumlandırmayı beklediğini açıkladı. blockchain şirketleri için en çok aranan yerler. Cidre, şunları kaydetti:

Bu çabayla, dünya çapında pek çok ekonomik faaliyetin yaratıldığı ve adanın bir istisna olmadığı ve olmaması gereken, gelişmekte olan bir teknolojiyi ele almada proaktif olmaya çalışıyoruz.

Belge ayrıca, sektördeki hangi faaliyetlerin teknoloji ihracatçıları için muafiyet almaya uygun olduğunu belirlediği için, blockchain ile ilgili hizmetlerini ihraç etmeye çalışan ulusal şirketler için başka önemli tanımlar da ortaya koyuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala