bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,652.93 1.12%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,579.19 0.40%
bnb
BNB (BNB) $ 588.71 2.10%
solana
Solana (SOL) $ 187.06 0.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.622207 0.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.650041 0.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.201985 10.07%

Paylaş

Paribu Sponsorluğundaki #KriptoVeteran’ın Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı

Paribu Sponsorluğundaki #KriptoVeteran’ın yeni sezonunda Melis Hazal Karagöz’ün moderatörlüğünde; Erkan Öz, Cemil Şinasi Türün ve İsmail Hakkı Polat ile birlikte Eylül ayına hazırlanıyor. Bu programda Bitcoin’de yaşanan uluslararası gelişmeleri, Bitcoin beklentileri ve meydana gelen Bitcoin yükselmelerinin sebepleri konuşuldu.

Konu Başlıkları:

  • Piyasanın yönü ne olacak?
  • Bitcoin’de yaşanan uluslararası gelişmeler
  • Bitcoin beklentileri
  • Bitcoin’deki yükselişleri sebepleri

Neler Konuşuldu?

-Melis Hazal Karagöz ilk olarak piyasanın yönünün ne olacağını, regülâsyonlar ve piyasa fiyatlandırmalarının nasıl ilerleyeceğini Erkan Öz’e sordu:

Erkan Öz “Bitcoin adeta 29 bin, 30 bin bandındayken bir direnç muharebesi verdi. Bitcoin 52 bin 53 bin bandını da güzel bir şekilde aşabilirse, sonbaharda çok sürpriz gelişmeler yaşayacağımızı ve kısa sürede ataklar olacağını düşünüyorum” dedi. Regülâsyonlar hakkında diğer hocaların düşüncelerini almak isteyen Erkan Öz sözü İsmail Hakkı Polat’a bıraktı:

İsmail Hakkı Polat “Kripto varlık piyasasının yeni sezonuna gelecek olursa eğer, Erkan hocanında dediği gibi dirençler en temelde okunması gereken en önemli nokta. Bakıldığı zaman biz süreki olarak Bitcoin üzerinden konuşuyoruz çünkü on iki, on üç yıldır piyasada baskın, belirleyici ve hâkim coini olduğu için onun hareketine göre şekillenen bir piyasadan bahsediyoruz. Şimdi sonbahar döneminden itibaren biz bu on iki on üç yıllık süregelen ve 3 kez yarılanma geçiren bu dönemin devamında yine böyle mi gidecek? Yoksa daha farklı durumlardan mı söz edicez? Bunları tartışacağız” diye konuştu.

İsmail Hakkı Polat’ın 2022 yılından itibaren Bitcoin endeksinde daha az gidebilecek başta Ethereum olmak üzere diğer büyük Defi platformlarının ön plana çıktığı ve dijital varlıklar ile birleşeceği yeni bir dönem olacağını söylemesinin ardından Melis Hazal Karagöz, sözü Cemil Şinasi Türün’e bıraktı:

Cemil Şinasi Türün “Regülâsyon, konusunda ben şöyle bir gelişme bekliyorum. Genel olarak kripto varlıklar ile ilgili bir fikir birliği oluşmadığını düşünmekteyiz. İlerde de kripto varlıklar üzerinde devlet düzeyinde ortak bir karara varılabileceğini halen düşünmüyorum. Regülâsyon denildiğinde akla gelen borsaların düzenlenmesi ve o konuda kesinlikle bir yol alındı. Çok az bir süre sonra düzenlemeleri göreceğiz” şeklinde konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Lise yıllarında amatör olarak tiyatro ve resim ile ilgilenen Sena, haberciliğe olan ilgisini bu döneminde keşfetti ardından gazetecilik bölümünü seçmeye karar verdi. Şu anda Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Nur Sena, aynı zamanda Ege Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu. Eğitimine halen Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü ile devam ediyor. Gazeteciliğin temel ilkelerini benimsemiş ve haberciliğin etik değerleri çerçevesinde haber yazmaya dikkat etmektedir. Üniversite döneminde gazetecilik mesleğini sahada öğrenmenin gücüne inanan Sena, TRT Haber ve Ege Ajans’ta muhabir olarak çalıştı. Üniversite eğitimi süresinde çeşitli medya sektörlerinde uzun dönemli stajyer olarak yer aldı. Stajyer olarak çalıştığı yerlerden bazıları Turkish British Magazine ve Ege Haber. Bu kurumlarda web editörü olarak çalışmalarına devam etti. Nur Sena son zamanlarda hızla gelişen teknolojik gelişmeler ile birlikte adını günlük hayatta çokça duyduğumuz kripto varlıklar ile yakından ilgileniyor. Dijitalleşen dünya ile birlite kripto varlık sektöründe yaşanan gelişmeleri ve aynı zamanda kripto varlık ekosistemini güncel olarak takip ediyor. Dijital kanallar, teknolojik gelişmeler ve güncel olarak sosyal medyadaki gelişmeler üzerine okuma yapmaktadır. Ana akım medya ile de ilgilenen Sena, ekonomik gelişmelerin anlık takibini gerçekleştiriyor. Habercilik pratikleriyle birlikte kripto varlıklar üzerine detaylı ve geniş çaplı birçok araştırma ve okuma yapıyor. İletişim alanındaki deneyimlerini, gelişen medya sektörüne uyum sağlayacak şekilde geliştiremeye devam eden Nur Sena şu anda Türkiye’nin uzman kadrolu haber platformu olan BTCHaber TV’de içerik editörlüğü yapıyor. BTCHaber TV’de yayımlanan Kripto Bülten, kriptografik ve BTCafe programlarının içeriği ile ilgilenen Sena, her haftada yayımlanan bu 3 programın bültenlerini BTCHaber.com haber sitesine girişini sağlıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala