bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,584.04 1.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.06 1.36%
bnb
BNB (BNB) $ 600.66 2.33%
solana
Solana (SOL) $ 142.30 4.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522889 1.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464909 2.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14847 2.78%

OCC’den Onay Alan Anchorage ABD’nin İlk Ulusal Kripto Para Bankası Oldu

occden onay alan anchorage abdnin ilk ulusal kripto para bankasi oldu

Kripto para saklama şirketi Anchorage, OCC’den şartlı onay alarak ABD’nin ilk ulusal kripto para bankası oldu.

Bir CoinDesk haberine göre, Anchorage ABD’de bankacılık alanını düzenleyen ABD Para Birimi Kontrol Ofisi Bürosu’ndan (OCC – Office of the Comptroller of the Currency) onay aldı. OCC yaptığı açıklamada “Bu tüzüğü kabul ederken, OCC tüm başvurulara gösterilen aynı titiz incelemeyi ve standartları uyguladı” dedi. “Bu başvuru sahibini federal bankacılık sistemine entegre ederek, banka ve endüstri OCC’nin kapsamlı denetim deneyiminden ve uzmanlığından yararlanacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Şirketin başkanı Diogo Mónica gelişme ile ilgili şunları söyledi:

“Biz ulusal bir bankayız. Tek fark, iş kolumuzun kripto para varlıkları olmasıdır.”

Mónica ve kurucu ortak Nathan McCauley, artık finansal sistemin merkezine bağlanan bir kripto para şirketi olduğuna dikkat çekti:

“Bu, borç verme, stake etme gibi kripto para hizmetleri sunan ve artık doğrudan finansal sistemin çekirdeğine bağlanmasına izin verilen bir kripto para şirketi olduğu anlamına geliyor. Bugün finans kuruluşların yapabildiği her türlü işi kripto para varlıkları ile yapabiliriz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala