bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,747.96 1.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.72 1.03%
bnb
BNB (BNB) $ 583.83 0.80%
solana
Solana (SOL) $ 188.72 0.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.622805 1.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.648783 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223723 13.61%

Mythical Games’den Üst Düzey Yöneticilerine Dava

mythical gamesden ust duzey yoneticilerine davaasdfd

Kripto oyun platformu Mythical Games, Kaliforniya Eyaleti Yüksek Mahkemesi‘nde üç eski üst düzey yöneticisi hakkında dava açtı. Dava, şirket için çalışması gereken isimlerin kendilerine yönelik yaptıkları faaliyetler yer alıyor.

Mythical Games, Üst Düzey Yöneticilerine Dava Açtığını Duyurdu

Andreessen Horowitz destekli kripto oyun tek boynuzlu atı Mythical Games, üç eski üst düzey yöneticinin 150 milyon dolarlık fon sağlamak için şirket bağlantılarını ve stratejisini kullanarak mütevelli görevlerini ihlal ettiği iddiasıyla dava açtı. Mythical Games, Los Angeles County Merkez Bölgesi’ndeki California Eyaleti Yüksek Mahkemesi’nde dava açtı.

mythical gamesden ust duzey yoneticilerine davaas

Davanın sanıkları Fenix ​​Games’ten Rudy Koch, Chris Ko ve Matthew Nutt. Koch, Ko ve Nutt, geçen ay ayrılana kadar Mythical Games’te çalıştı. Koch şirketin kurucu ortağıydı, Nutt baş işletme görevlisi ve oyun stüdyoları ve yayıncılık başkanıydı, Ko ise strateji ve yatırımlardan sorumlu kıdemli başkan yardımcısıydı.

Mythical Games’ten ayrıldıktan birkaç hafta sonra Koch, Ko ve Nutt, blockchain oyunları için Fenix ​​Games adını verdiği yeni bir yayın platformu kurduklarını duyurdu . Ayrıca Cypher Capital ve Phoenix Group’tan 150 milyon dolar topladıklarını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala