bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,337.77 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.69 1.36%
bnb
BNB (BNB) $ 609.04 0.13%
solana
Solana (SOL) $ 144.56 2.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480144 0.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.411411 2.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.136759 3.92%

Muğla Blokzincir Günleri başlıyor 

basin bulteni 1

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Muğla Blokzincir Topluluğu bu sene ilk kez düzenlenen Muğla Blokzincir Günleri etkinliği bünyesinde 22-23 Mayıs tarihlerinde muhteşem bir organizasyona imza atıyor.

İki gün sürecek bu etkinlikte blokzincir alanında çalışan akademisyenlerin konuşmaları, çeşitli projelerde danışmanlık yapmış sektörün tanınan isimlerinin panelleri ve geliştiriciler tarafından yapılacak workshoplara ev sahipliği yapılacak. Aynı zamanda çeşitli üniversitelerin blokzincir topluluklarının katılımıyla verimlilik dolu bir ortam yaratılması planlandı. 

Muğla Blokzincir Günleri’nde alanında öncü konuşmacılar

Etkinliğin ilk günü Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Nurullah Dündar’ın “Blokzincir ve Tokenizasyon üzerine konuşması ile başlayıp, akabinde İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Görevlisi Emre Akadal ve TriO Blockchain CEO’su Tahsin Büyükyavuz’un “Web3” üzerine yaptıkları panel, Web3 Hub’dan Mehmet Sait Gümüş’ün Mass Adaption üzerine yaptığı konuşma, GMCOIN Lead Developer Atakan Emre Yelal’ın “Şirketlerde Blokzincir” temalı konuşması ve Solana All Star Türkiye Koordinatörü Tuğçe Yalçın’ın “Merkeziyetsiz Finans” (DeFi) üzerine yaptığı konuşma ile sonlandırıldı. 

Ev sahipliğinin Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Blokzincir Topluluğu öğrencileri tarafından yapılacak ve iki gün sürecek olan bu etkinlik, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM Binası B Salon’da gerçekleşiyor. 

Etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi ve topluluk bilgisi için: https://linktr.ee/muglablokzincir

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala