bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,518.29 0.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,157.36 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 614.51 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 144.74 2.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52653 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470916 1.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151469 0.28%

Mike Novogratz: Bitcoin (BTC) Artık Kurumsal Bir Yatırım

mike novogratz bitcoin btc artik kurumsal bir yatirim

Galaxy Digital’ın CEO’su Mike Novogratz, bir röportajda Bitcoin’in artık kurumsal bir yatırım haline geldiğini söyledi.

Bir U.Today haberine göre Novogratz, CNBC ile yaptığı bir röportajında, Bitcoin’in artık bir kariyer riski olmadığını ve belirsizlikler ile çevrelenmediğini belirtiyor ve artık kurumsal bir yatırım aracı haline geldiğinin altını çiziyor:

“Bu artık kurumsal bir ürün. Bu tartışma, 18 ay önce yapıldı ve kazandı.”

Kurumsal Yatırımcıların Varlığı

Ünlü isim, herkesin Bitcoin’in bir makro varlık olduğu konusunda hemfikir olduğunu söylüyor. Geçtiğimiz haftalarda birçok yorumcu, Bitcoin’in geçtiğimiz yıllara kıyasla çok daha iyi durumda olduğunu ve bu yüzden de bu yıl yaşadığı büyük rallinin güçlü temellere sahip olduğunu ifade etmişti. Ona göre Bitcoin, artık spekülatif bir varlık olmaktan çıktı ve kurumsal yatırımcılar için bir enflasyon önlemi haline geldi.

MicroStrategy ve Grayscale gibi önde gelen Bitcoin alıcılarına ek olarak, sigortacılık devi MassMutual ve İngiltere merkezli varlık yöneticisi Ruffer da enflasyon kaygıları ile kayda değer miktarda Bitcoin satın almıştı. Ruffer’dan bir yetkili yatırımı şu şekilde tanımladı:

“Kırılgan bir para sisteminde ve çarpık mali piyasalarda gördüğümüz bazı risklere karşı bir koruma önlemi.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala