bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,192.20 3.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.32 2.47%
bnb
BNB (BNB) $ 606.09 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 147.67 5.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528624 3.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474895 5.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151721 5.35%

Metaverse Evreninde Galatasaray – Barcelona Maçı Yorumu

Metaverse dünyasını deneyimlediğimiz yeni programımız Metaverse Kulübü, Black Studio işbirliği ile ilk bölümü yayınlandı. Melis Hazal Karagöz’ün sunumu ile gerçekleşen Metaverse Kulübü’nün ilk konuğu Uğur Karakullukçu oldu. Uğur Karakullukçu ile beraber metaverse hakkında konuşuldu.

Metaverse Kulübü‘nde Nelerden Bahsedildi?

Melis Hazal Karagöz programın ilk kısmında Uğur Karakullukçu’ya “Daha önce metaverse ile ilgili bir deneyimin oldu mu?” şeklinde bir soru yöneltti:

Uğur Karakullukçu şu şekilde yanıt verdi:

Daha önce oynadığım bir oyun vardı. Orada ticaret yapıyordum. Yani aslında oyun içerisinde gemi alıp satıyordum. Metaverse ile böyle bir deneyimim oldu. Bu arada gerçekten düşününce baya aslında online yaptığım ve kendini karakterinin olduğu bir alandı. Bu tarz oyunları daha önce çok oynadım. Genellikle online temalı oyunlar çok oynadığım için bana çok garip gelmiyor. Hatta gelecekte daha güzel daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Toparlamak gerekirse bundan 10 yıl sonra metaverse dediğimiz kavramın daha temel bir alanda olacağını düşünüyorum.

Uğur Karakullukçu ayrıca metaverse ile ilgili olarak şunları da ekledi:

Genel anlamda ne olursa olsun metaverse’ün gelecekte önemli bir yerde olacağını düşünüyorum.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala