bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,470.88 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,551.64 0.66%
bnb
BNB (BNB) $ 618.82 5.33%
solana
Solana (SOL) $ 187.25 0.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630143 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65914 1.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216086 0.71%

Meltem Demirörs: Bitcoin’e Bakış Açısında Muazzam Bir Değişim Var

meltem demirors bitcoine bakis acisinda muazzam bir degisim var

CoinShares’in CSO’su Meltem Demirörs, Bitcoin hakkındaki görüşlerini dile getirdi.

Pazartesi günü CNBC’nin Squawk Box Asia programında konuşan Demirörs, Bitcoin’in yatırım varlıkları arasındaki konumu, volatilitesi ve geleceği hakkında konuştu. Bitcoin’in 2020 yılında sergilediği muazzam başarıya dikkat çeken Demiörs, Bitcoin’in birincil yatırım varlıklarından biri olacağını düşünüyor:

“Yatırımcılar, getirilerin negatif seyrettiği bu yeni dünyada tahsis etme yollarını ararken, Bitcoin’in bu sermaye akışının gerçekleşeceği birincil varlıklardan biri olacağına şiddetle inanıyorum. Önümüzdeki en az birkaç yıl için sabit gelirin sıfır olduğunu görüyoruz ve bazı hisse senetlerinde ve hatta insanların tarihsel olarak yatırım yaptıkları emtiaların bazılarında büyüme göremiyoruz.”

Demirörs, Bitcoin’in volatilesi hakkında da konuştu:

“Aslında, 2020’de Bitcoin’i çevreleyen volatalite hikayesinin biraz geliştiğini düşünüyorum çünkü diğer her şey daha değişken hale geldi. Dolayısıyla, mevcut ortamda, Bitcoin geçmişte olduğundan daha az volatil ve hisse senedi piyasasındaki astronomik yükselişe bakarsak, Bitcoin’in yükselişi aslında o kadar sert görünmüyor. Bitcoin ile Tesla’yı yan yana koyarsak Tesla bu yıl %600’ün üzerinde artış yaşadı. Bitcoin ise bu yıl yaklaşık %130 arttı. İnsanların volatilite konusundaki beklentileri değişti ve dahası, son iki yılda endüstrinin çok olgunlaştığını ve geliştiğini düşünüyorum.”

CSO, mevcut atmosferde Bitcoin’e yatırım yapmanın değil, yapmamanın bir risk faktörü olduğunu düşünüyor:

“Ayrıca, büyük yatırım bankaları, büyük bankalar son iki yıldır bu alana bakıyor. Eğitim alıyorlar. Konuyla ilgili araştırma yazıları yazıyorlar ve şimdi dünyanın tüm büyük yatırım şirketlerinin CIO’ları çıkıyor ve açıkça Bitcoin’in önümüzdeki yıllarda yatırım/tahsis için harika bir seçenek olduğunu söylüyorlar. Bu yüzden, bakış açısında muazzam bir değişim gördüğümüzü düşünüyorum. Eskiden Bitcoin’e yatırım yapmak kariyer riskiydi; şimdi, Bitcoin’e yatırım yapmamak bir kariyer riskidir. Dolayısıyla, dünya son dokuz ayda kesinlikle çok değişti.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala