bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,647.05 1.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.06 1.48%
bnb
BNB (BNB) $ 609.41 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 146.16 4.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52255 0.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47046 1.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150344 2.56%

Manhattan Merkezli Diş Hekimliği Ofisi, Dogecoin Kabul Ediyor

Manhattan Merkezli Diş Hekimliği Ofisi Dogecoin Kabul Ediyor

Küresel olarak kripto paraların bilinirliği ve kabulü artarken gün geçtikçe daha fazla şirket kripto para kabul etmeye devam ediyor. Son olarak ABD’nin Manhattan eyaletinde faaliyet gösteren Upper East Dental Innovations, artık Dogecoin, Bitcoin ve Ethereum’u kabul ettiğini açıkladı.

Manhattan Merkezli Diş Hekimliği Ofisi, Dogecoin Kabul Ediyor

Diş Hekimliği Ofisi, Dogecoin, Bitcoin ve Ethereum Kabul Edecek

Upper East Dental Innovations’ın sahibi ve doktor ekibine liderlik eden diş hekimi Dr. Sharde Harvey, modern teknolojilerin büyük bir savunucusu olduğunu söyledi. Kripto paraların Fiat para birimlerinden daha ucuz, daha hızlı ve daha verimli olduğunu iddia ederek kripto para birimlerini paranın evriminde bir sonraki aşama olarak gördüğünü belirtti.

Diğer taraftan Upper East Dental Innovations kripto kabul eden ilk Diş hekimliği ofisi değil. Öyle ki bazı diş hekimleri yıllardır kripto para birimlerini kabul ederken ilk olarak 2013 yılında, Polonyalı bir diş kliniği, kripto paranın nispeten gizemli olduğu zamanlarda Bitcoin ödemeleri için destek eklemişti

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala