bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,875.99 2.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,566.20 1.57%
bnb
BNB (BNB) $ 584.21 1.60%
solana
Solana (SOL) $ 189.17 1.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.625063 1.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651348 0.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.218482 14.69%

Kullanıcılar Coinbase Platformlarına Erişim Sağlayamıyor

kullanicilar coinbasee platformlarina erisim saglayamiyor

Kripto ticaret platformu Coinbase, Coinbase ve Coinbase Pro platformlarında uzun süren bir erişim problemi yaşıyor. Son olarak Coinbase, Twitter üzerinden müşterilerini bilgilendiren bir tweet attı.

Borsa, “Bazı müşterilerin Coinbase ve Coinbase Pro’ya erişim sorunları yaşadığının farkındayız. Bu sorun üzerinde aktif olarak çalışıyoruz ve yakında bir güncelleme yayınlayacağız.” duyurusunda bulundu. Duyurudan kısa bir süre sonra tweet’e ek olarak şu açıklama eklendi:

“Devam eden sorun nedeniyle alım satımlar ve işlemler gecikebilir. Bunu mümkün olan en kısa sürede çözmek için hepimiz hazırız. Güncellemeler için takipte kalın.”

kullanicilar coinbasee platformlarina erisim saglayamiyor 2

Coinbase SHIB’in Yükselişi Sonrası Erişim Problemi Yaşıyor

Birkaç Twitter kullanıcısı, kesintiden kısa bir süre önce tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan Shiba Inu (SHIB) dahil olmak üzere birkaç altcoin için Coinbase uygulamalarındaki sorunlardan şikayet etmek için sosyal medya platformuna başvurmuştu.

Şikayetlerden kısa bir süre sonra Coinbase.com adresine erişim tamamen koptu. Siteye giren kişiler “An Eror Has Occurred” bildirimi ile karşılaştı.

Coinbase, sorunun farkında olduğunu ve sorunu çözmek için çalıştığını söylerken bazıları ise bunun kasıtlı olarak yapıldığını iddia etti.

Öyle ki SHIB ve diğer birkaç coin desteği, erişim sorunundan önce devre dışı bırakıldı. Coinbase’deki cüzdanlarına erişmeye çalışan kullanıcılar ise, “Bağlantı sorunları yaşıyoruz” yazan bir mesajla karşılaştılar.

Haberimizin yazımı itibarıyla Coinbase sorunu bulduğunu ve yakında bir güncelleme yayınlayacağına dair takipçilerini bilgilendirdi. Platformlara ise erişim hâlâ sağlanamıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala