bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,472.47 2.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,993.56 1.08%
bnb
BNB (BNB) $ 594.95 1.70%
solana
Solana (SOL) $ 143.87 2.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521094 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46069 3.88%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14766 2.20%

KriptoVeteran: Mega Boğa Sezonu Mu Geliyor? 2022’de Dolar Ne Olur?

Paribu Sponsorluğundaki #KriptoVeteran’ın yeni bölümü yayında. Melis Hazal Karagöz’ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen, KriptoVeteran’da bu hafta Erkan Öz, Cemil Şinasi Türün ve İsmail Hakkı Polat ile birlikte, kripto varlık piyasalarında yaşanan son gelişmelerden bahsedildi.

Konu Başlıkları

  • Kripto varlık piyasalarında yaşanan son gelişmeler
  • Mega boğa sezonu geliyor mu?
  • Temel ve teknik analiz yatırımcıya ne kazandırır?
  • 2022’de dolar ne olur?
  • Uluslararası gelişmeler neler?

Neler Konuşuldu?

Melis Hazal Karagöz, Erkan Öz’e “Mega boğa sezonu geliyor mu?” diye sordu:

Erkan Öz “Mega boğa çok fazla konuşulmaya başladı. Kripto para piyasaları da çok fazla moda olmaya başladı. Eskiden 2017 modası çekmişti. Şimdi NFT modası, metaverse modası, oyun odası ve şimdi de Mega modası geldi. Şimdi bunlar piyasaya yeni geldiği için daha iştah arttırdı. Bunlar belki de piyasayı pompalama modaları diye düşünüyorum. Ayrıca bunlara mega boğa demek yerine son dönemeç demeyi daha uygun buluyorum” dedi.

Melis Hazal Karagöz, İsmail Hakkı Polat’a “Temel ve teknik analiz yatırımcıya ne kazandırır?” şeklinde soru yöneltti:

İsmail Hakkı Polat “Sürekli piyasaya bakanlar al- sat mantığı ile değil de sürekli bakanlar sürekli kaybediyor. Zaten profesyonel olarak konuyu özümsemiş ve gerçekten de bir hayat biçimi biri değilseniz psikolojimiz bozuluyor. Bu yüzden yatırımcıları tavsiye bölümü gerçekten Mega boğada yatırımcılara tavsiyeler başlığı olarak da atabiliriz. Dünyada artık Hiperenflasyon, yüksek enflasyon hayat pahalı ile birlikte durum buraya doğru gidiyor” diye konuştu.

Melis Hazal Karagöz, Cemil Şinasi Türün’ “2022’de dolar ne olur?” diye sordu:

Cemil Şinasi Türün “Uzun zamandır Erkan’ın takipçisiyim izliyorum. Erkan uzun zamandır anlatıyor. Amerikan Merkez Bankası’nın basmış olduğu dolardaki arz miktarı öyle bir miktara çıktı ki tüm analizciler bu işten şunu düşünüyor bu kadar karşılıksız para basılması, ekonomiye değmiyor ve içine girmiyor diye düşünüyorlar. ” şeklinde konuştu.


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala