bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,797.09 5.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,057.51 5.53%
bnb
BNB (BNB) $ 557.01 5.52%
solana
Solana (SOL) $ 142.31 9.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506234 7.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478057 11.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155551 10.19%

Kripto Veteran’ın Konuğu: Paribu CEO’su Yasin Oral

kripto veteranin konugu paribu ceosu yasin orala

Kripto Veteran’ın Twitter Spaces yayınının konuğu Türkiye merkezli kripto para borsası Paribu’nun CEO’su Yasin Oral oldu. Paribu CEO’su Yasin Oral ile birlikte Kripto Veteran’ın bu Twitter Spaces yayınında İsmail H. Polat, Erkan Öz ve Cemil Şinasi Türün de yer aldı. Twitter Spaces’te Yasin Oral, sektörde yaşanan gelişmelere ve Paribu’nun global kullanıcıları da kabul edeceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Paribu’nun Gelecek Planları

Blokzincir teknolojileri dünya genelinde hızla benimsenmeye devam edilirken, ülkemizde de blokzincir odaklı girişimler yakından takip ediliyor. Kripto Veteran’ın Twitter Spaces yayınında, Paribu CEO’su Yasin Oral blokzincir ve Paribu’nun gelecek planları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

Yasin Oral açıklamasında Paribu‘nun amacının yarının inşa edilmesi olduğunu ve blokzincir teknolojisi ile birlikte de Paribu’nun yarının dünyasını inşa etmeye odaklandığına dikkat çekti. Yasin Oral, konuşmasında FTX’in çöküşüne de değindi. 

FTX çöküşünün birkaç yönü olduğunu belirten Oral, şirketin kullanıcı varlıklarını kullanmasının en büyük sıkıntı olduğunun altını çizdi.  Yasin Oral açıklamasında, kullanıcı varlıklarına her ne olursa olsun dokunulmaması gerektiğine dikkat çekti. Yaşanan son olayların sektörel bir yaralanmaya sebep olmayacağını düşündüğünü belirten Oral, yaşananlara rağmen kullanıcıların merkeziyetsiz borsaya geçme eğiliminde olmadığı yorumunda bulundu.

Blokzincir alanındaki regülasyonlara da değinen Yasin Oral, şeffaflığın ve ortak bir regülasyonun önemli olduğunu belirtti. Yasin Oral ayrıca endüstrisinin ayakta durması için regülatörlerin beklenmemesi gerektiğini ve şirketlerin bağımsız denetçilerle birlikte çalışması gerektiğini belirtti. 

Paribu’nun gelecek planları hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Yasin Oral, Paribu’nun global bir iş yaptığını ancak şimdilik sadece Türkiye’den kullanıcı kabul ettiğini belirtti.

Paribu’nun yurt dışından kullanıcı alabilecek bir şirket olduğunu vurgulayan Yasin Oral, Paribu’ya yeni bir versiyonunun geleceğini ve bu versiyonla birlikte global kullanıcıları da kabul edeceğini açıkladı. Paribu’yu sadece kripto para işlem platformu olarak konumlandırmadıklarını belirten Oral, ilerleyen süreçte yeni projelerinin ve ortaklıklarının da olacağını dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala