bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,731.00 6.43%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,981.62 6.61%
bnb
BNB (BNB) $ 567.85 4.54%
solana
Solana (SOL) $ 125.10 8.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501129 2.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439306 4.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.129738 9.82%

Kripto uzmanı Bitcoin yorumuyla yüreklere su serpti!

BTC etf spot

Kripto uzmanı Michaël van de Poppe, X platformu üzerinden yaptığı paylaşım ile Bitcoin gidişatını ele aldı. Analist, halving sonrası oluşturduğu senaryolar ile dikkatleri üzerine çekti.

Kripto para piyasasının negatif görünümü, yatırımcıları tedirgin etmeye başladı. Boğa piyasasının sona ermiş olabileceği konuşulurken, sektörün uzman ismi Michaël van de Poppe sahne aldı. Analist, özellike altcoin’ler ve Ether (ETH) özelindeki yorumuyla ilgiyi üzerine çekmeyi başardı.

Analist, Bitcoin’in (BTC) gidişatını, öne çıkacak trend’leri ve altcoin’lerdeki beklentilerini dile getirdi. Kısa bir X paylaşımıyla süreçleri ele alan Michaël van de Poppe, görünümün pozitif olduğunu öne sürdü.

kripto btc eth

Kripto analisti Bitcoin ve altcoin’ler için olumlu bakıyor

Kripto uzmanı ve MN Trading Consultancy kurucusu Michaël van de Poppe, Bitcoin’in (BTC) halving sonrasına yönelik beklentilerini dile getirdi. Poppe, BTC fiyatının konsolide olacağını ve BTC paritesindeki birçok altcoin’lerde sıçrama görüleceğini ifade etti.

X platformundan takipçilerine seslenen analist, BTC’nin konsolide olmasıyla sıçrama yapacak altcoin’lerde ipleri Ether’in (ETH) göğüsleyeceğini düşünüyor. Analiste göre, ETH’nin öncülüğünde tekrar trendler ortaya çıkacak.

Michaël van de Poppe, DePIN ve RWA trendinin tekrar ilgi odağı haline geleceğini öne sürdü. Ayrıca analist, altcoin’in ikinci çeyrek ve yaz döneminde güçleneceğini aktardı.

Tüm bu pozitif senaryo üçüncü çeyrekte yerini düzeltmeye bırakıyor. Michaël van de Poppe, yaptığı bu analizi, “Harika olacak, sadece düşüşü satın alın.” yorumuyla paylaştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala