bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,550.29 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.69 0.30%
bnb
BNB (BNB) $ 612.11 0.72%
solana
Solana (SOL) $ 144.53 2.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533985 1.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477768 0.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151579 0.14%

Kripto Para Dünyasının Kazandıran Kriptoları

kripto para dunyasinin kazandiran kriptolari

Kripto para sektörü hızla büyümeyi sürdürürken, yatırımcılar da varlıklarını kriptoya aktarmayı sürdürüyor. Bunu son dönemde hızla artan aktif cüzdan sayılarından kolaylıkla anlayabiliyoruz. Biz de her hafta olduğu gibiz sizlere bu kripto paralardan en çok kazandıranları sizler için derledik. Öncelikle:

Near Protocol BTCHaber.com 1

Haftanın Yıldızı: NEAR Protocol (NEAR)

Haftanın en çok artanlar kısmında yer verdiğimiz haftanın yıldızı konumunda bu sefer oldukça büyük bir yükseliş ile NEAR yer alıyor. Program ve uygulamaları merkeziyetsiz bir platform ile web üzerinde kullanılanılabilir hale getirmeyi amaçlayan NEAR Protocol, bu hafta yüzde 76 artarak 15.88 dolara ulaştı ve yeni bir ATH belirledi.

Near protocol BTCHaber.com 2

Aave: Yüzde 36 Artış

Kripto paralarda en çok artanlarda ikinci sıradan yer alan Aave (AAVE) yüzde 36’lık bir artış işe yatırımcısını en çok sevindiren kripto paralar arasında yer alıyor. Etheruem Blockchain ağı (ERC-20) üzerine kurulan ve açık kaynaklı bir proje olan Aave, Mayıs 2021’de ATH belirlemiş ve 632 dolara kadar çıkmıştı. Ancak yılın ilerleyen dönemlerinde bu performansı sürdüremeyen Aave, içeriğimizin yazımı itibarıyla 266 dolardan fiyatlanıyor. Son olarak Aave’nin haftanın başında 169 dolar olduğunu belirtelim.

Terra Luna BTCHaber.com

Terra (LUNA): Yüzde 34 Artış

Ethereum Blockchain ağı üzerine kurulu olan Terra projesi, küresel ödeme sistemleri için stablecoin çözümleri kullanan bir protokol olarak karşımıza çıkıyor. Projenin yerel token’ı olan LUNA ise hafta içerisinde hızlı bir artış yaşayarak dikkatleri üzerine çekiyor. Haftanın ilerleyen günlerinde hızlı bir artış yakalan LUNA, ufak bir düzeltme sonrası yüzde 34 artışla haftayı kapattı. İçeriğimizin yazımı itibarıyla ise 97.25 dolardan fiyatlanıyor.

Fantom FTMBTCHaber.com

Fantom (FTM): Yüzde 30 Artış

Yıl boyunca dikkat çeken artışlar yaşayan Fantom (FTM), bu hafta da artanlar listemizde yer edinmeyi başardı. Haftanın başından bu yana değerinin neredeyse üçte biri kadar artan FTM, 2.5 dolar sınırını yeniden aşmış buluyor. Haftanın başında 1.29 dolaran fiyatlanan FTM, içeriğimizin yazımı itibarıyla ise 2 dolar değerinde.

SuhiSwap SUSHI BTCHaber.com

SushiSwap (SUSHI): Yüzde 28 Artış

Küresel olarak gerçekleştirilen kripto para regülasyonları, hem kripto para borsalarını hem de kullanıcılarını oldukça etkiliyor. Son dönemde ki bazı ülkelerin kripto borsalarına baskı uygulaması üzerine kullanıcılar merkeziyetsiz borsalara (DEX) yönelmiş durumda. Durum böyle olunca da en çok kullanılan DEX’lerden biri olan SushiSwap‘da bundan etkilenmiş durumda. DEX‘in yerel token’ı SUSHI ise bundan etkilenerek yüzde 28’lik bir artış gösterdi ve bu hafta 8 dolara ulaştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala