bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,945.20 1.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,259.26 0.25%
bnb
BNB (BNB) $ 584.84 1.19%
solana
Solana (SOL) $ 184.80 4.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.599399 1.13%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.416509 2.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.134561 4.21%

Kripto Para Dünyasının Kazandıran Kriptolarında Bu Hafta

Kripto Para Dünyasinin Kazandiran Kriptolarinda Bu Hafta

Kripto para dünyası son zamanlarda oldukça kritik bir dönemden geçiyor. Özellikle artan düzenleyici belirsizliği ve Rusya – Ukrayna krizi, kripto para piyasalarında bir korku ve endişe havası yaratmış durumda. Durum böyle olunca da genel olarak grafikleri kırmızı görüyoruz. Ancak yükselen token’lar da yok değil. Gelin haftanın en çok yükselen kripto paralarına birlikte bakalım. Kripto dünyasının kazandıran kriptolarında ilk olarak:

neo token neden yükseliyor

Haftanın Yıldızı: NEO

Kriptolar son 3-4 gündür düşüş trendinde ilerlerken NEO, bundan pek fazla etkilenmedi. Anlık yükselişler sonrası düzeltmeler yaşayan NEO, son bir hafta içerisinde yüzde 15‘lik bir artış yakaladı ve 27.14 dolara kadar çıktı. Haftanın başlarında 20.87 dolardan işlen gören token, içeriğimizin yazımı itibarıyla 25.14 dolardan alıcı buluyor.

Diğer taraftan NEO neden yükseliyor diye merak ediyorsanız buraya tıklayarak ayrıntılı içeriğimize göz atabilirsiniz.

Klaytn KLAY kaç TL

Klaytn (KLAY): Yüzde 9 Artış

Kripto para piyasalarında düşüş hakimken yükselen bir diğer kripto para birimi ise Klaytn oldu. Klaytn, genel olarak Blockchain teknolojisinin değerini ve faydasını artırmayı amaçlayan halka açık bir Blockchain platformu olarak karşımıza çıkıyor. Kakao’nun bir ürünü olan Klaytn, hizmetlerini halka kolayca erişilebilir hale getirerek kitlesel benimsemeyi teşvik etmeyi amaçlıyor.

Projenin yerel token’ı olan KLAY ise son dönemde yükseliş trendine girmiş durumda. Öyle ki haftanın başında 1.11 dolardan alıcı bulan KLAY, hafta içerisinde 1.39 dolara kadar çıktı ve içeriğimizin yazımı itibarıyla 1.28 dolardan işlem görmekte.

juno coin kaç tl

JUNO: Yüzde 8 Artış

Yukarıda da bahsettiğimiz üzere piyasalarda yaşanan panik durumunda dahi yükseliş yaşayabilen kriptolar arasında yer alan JUNO, hafta içerisinde yüzde 8’lik bir değer artışı yakaladı. Hafta başlarında 26 dolar bandının altına düşen JUNO, devamında bir atılım yaparak 31.71 dolara kadar çıkmayı başardı. Devamında ki iki büyük düzelmenin ardından içeriğimizin yazımı itibarıyla 28.71 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala