bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,911.20 2.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,265.52 2.42%
bnb
BNB (BNB) $ 579.78 1.16%
solana
Solana (SOL) $ 182.78 5.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.600072 0.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.416761 5.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133912 5.66%

Kripto dünyası ve Türkiye: WhiteBIT Türkiye müdürü anlattı

WhiteBIT Türkiye Müdürü Emre Yetişkin, BTCHaber TV’de Emirhan Erdoğan’ın konuğu oldu. Programda Türkiye’nin genç nüfusu ve teknolojik yeniliklere adaptasyon yeteneği sayesinde kripto para piyasaları için cazip bir pazar olduğunu belirten Yetişkin, Türkiye’deki kripto para ekosistemini değerlendirdi.

Regülasyonlar güven getiriyor

Yetişkin, Türkiye’nin kripto para regülasyonlarının önemine vurgu yaparak, “Regülasyonlar, yatırımcılar için güvenli ve istikrarlı bir ortam yaratıyor. Bu da daha fazla kurumsal yatırımcıyı çekiyor” dedi. Regülasyonların yatırımcı güvenini artırdığını ve kurumsal firmaların kripto varlık saklama hizmetleri sunmalarının önünü açtığını ifade etti.

WhiteBIT Türkiye’nin başarıları

WhiteBIT’in Türkiye pazarındaki başarılarına değinen Yetişkin, “Kendi yazılımcılarımızla Türkiye’ye özel bir platform oluşturduk. Çoklu kimlik doğrulama sistemi ve banka entegrasyonu gibi özelliklerle kullanıcılarımızın güvenliğini sağlıyoruz” dedi. Ayrıca WhiteBIT’in Türkiye’deki kullanıcılarına güvenli ve hızlı işlem imkanı sunduğunu belirtti.

Kurumsal yatırımlar ve ETF’ler

Global gelişmelere de değinen Yetişkin, ETF’lerin kabul edilmesinin kripto para piyasalarına olumlu etkilerini değerlendirdi. “ETF’lerin onaylanması, kripto para piyasalarının likiditesini artırarak volatiliteyi azaltacak ve daha stabil bir piyasa ortamı yaratacaktır” ifadelerini kullandı.

Gelecek planları

WhiteBIT’in gelecekteki projeleri hakkında da bilgi veren Yetişkin, Türkiye’deki yatırımlarını artıracaklarını ve daha fazla ürün ve hizmet sunmaya devam edeceklerini belirtti. Türkiye’deki projelerin potansiyelini de değerlendiren Yetişkin, yerli projelerin dünya çapında başarıya ulaşabileceğine inandığını ifade etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Emirhan Erdoğan

Emirhan Erdoğan, Ocak 1991’de Iğdır’da doğdu. İlkokuldan üniversiteye kadar eğitim hayatını Ankara’da geçirdi. Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde lisans eğitimini alırken, Radyo Bilkent’te haber spikerliği yaparak kendisine paralel bir meslek ortamı yarattı. 2014’te mezun olduğunda önündeki iki yoldan yayıncılığı seçti ve 2016’da çalışma hayatı için İstanbul’a taşındı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala