bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,161.19 0.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.14 0.62%
bnb
BNB (BNB) $ 588.13 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 147.05 0.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529411 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458945 2.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160843 2.06%

Kraken, Avrupa’da genişleme faaliyetlerinde hız kesmiyor

Kraken, Avrupa'da genişleme faaliyetlerinde hız kesmiyor

Kripto borsası, Hollanda’da hizmet vermesine olanak sağlayan bir lisans aldığını duyurdu.

Kraken, paylaştığı bir blog yazısında şirketin Hollanda Merkez Bankası’ndan (DNP) bir dijital varlık hizmet sağlayıcısı (VASP) lisansı aldığını belirtti.

Kraken, geçtiğimiz ekim ayında Hollanda merkezli kripto şirkti BCM’yi satın aldığını açıklamıştı. Borsa, o dönem yaptığı açıklamada bu hamlenin şirketin Hollanda’daki faaliyetlerini güçlendirmesine yardımcı olacağını belirtmişti.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Hollanda vatandaşlarının yüzde 20’sinin kripto sahibi olmasıyla birlikte Avrupa’daki en yüksek benimsenme oranlarından birine sahip.”

Kraken’in genişleme hamleleri sürüyor

Şirket, Avrupa’da genişleme çabalarını aralıksız sürdürüyor. Kraken, daha önce de İspanya, İtalya ve İrlanda’da VASP lisansları almıştı.

Kraken’in Avrupa operasyonlarının genel müdür Brian Gahan, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“Hollanda VASP kaydıyla birlikte Avrupa’daki büyüme stratejimiz devam ediyor. Bunu, tekliflerimizi Hollanda ve Avrupa’daki bireysel ve kurumsal yatırımcılara sunmak için bir fırsat olarak görüyoruz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala