bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,240.21 2.31%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,178.93 7.66%
bnb
BNB (BNB) $ 555.88 4.63%
solana
Solana (SOL) $ 171.13 0.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.60099 0.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.39444 3.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.12296 5.61%

Kalao (KLO) Nedir?

Kalao KLO nedir

Kalao (KLO) sanal gerçeklik teknolojisinin benimsenme oranını artırmayı hedefleyen yenilikçi bir blockchain projesidir. Kalao sayesinde sanal gerçeklik (VR) teknolojisi kendisine daha geniş bir kullanım alanı bulacak. Böylece kullanıcıların istifade edebileceği sanal dünyalar meydana gelecek. Sonuç olaraksa işletmelerin kendilerine kullanım alanları bulabilecekleri sürdürülebilir bir platform meydana getirilecek. Avalanche blockchain’i tarafından desteklenen Kalao platformu kullanıcılarına hızlı, güvenli ve düşük ücretli işlemler sunuyor. Bu içerik boyunca Kalao platformundan ve kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Ayrıca platformun kripto parası KLO token’lere yönelik birtakım ilgi çekici verilere de yine bu yazı üzerinden ulaşabilmek mümkün.

Kalao (KLO) platformu sanal gerçeklik ve NFT’ler aracılığıyla gelecekte kullanılacak sanal ve dijital dünyalar meydana getirecek. Blockchain teknolojisinin kesin ve güçlü yapısından güç alan platform kullanıcılarına çok sayıda avantaj sunabilecek bir potansiyele sahip. Kalao platformunu merkezsiz finans (DeFi) alanında faaliyet gösterecek merkezsiz ve güçlü bir ekosistem şeklinde tanımlamak mümkün. Platformda son zamanların popüler hizmetlerinden NFT’ler kullanıcıların erişimine sunuluyor. Bunların yanı sıra Kalao platformu kullanıcılarının mobil cihazlarıyla uyumlu bir yapıya sahip. Bu sayede platformun devamlı kolay kullanımlı olması sağlanmış. AVAX blockchain’inden faydalanan Kalao platformunda kullanıcılara çok sayıda avantaj sağlanıyor.

Kalao community

Kalao platformuyla dijital ve sanal dünyanın geleceğini inşa etmek söz konusu hale geliyor. Metaverse deneyimlerinin tam anlamıyla kullanıcılara sunulmasını sağlayan Kalao NFT ve sanal gerçeklik dünyasını başarılı bir şekilde bir araya getiriyor. Bu sayede kullanıcıların belirli avantajlardan faydalanması sağlanacak. Platformun sunduğu uygulama aracılığıyla kullanıcıların bahsettiğimiz imkanlardan faydalanması mümkün. Platform hakkında detaylı olarak hazırlanmış video içerikleri projenin web sayfası üzerinde bulunuyor. Arzu eden kullanıcılar burayı ziyaret ederek Kalao kapsamında sunulan metaverse dünyasını daha yakından inceleyebilir. Kısaca ifade etmek gerekirse Kalao NFT’lerin alınıp satıldığı bir ekosistemdir. Kalao kullanıcılarına masrafların düşük olduğu ve kolay kullanımlı bir NFT piyasası vadediyor. Platformun Avalanche (AVAX) blockchain’inden güç aldığı biliniyor.

Kalao (KLO) Ne Zaman Çıktı?

Kalao (KLO) platformu ilk işlemlerine 2021 yılında başladı. Bu senenin üçüncü çeyreğinde gizli bir satış gerçekleştirildi ve KLO token’ler kullanıcılarıyla buluşturuldu. Platformun piyasa işlemleri de bu satışlardan sonra başlatıldı. Kullanıcılar Kalao platformunun sunduğu ekosistemde NFT alım satımı yapabiliyor. Blockchain teknolojisinden güç alarak sanal gerçeklik (VR) teknolojisini ön plana çıkaran Kalao piyasada fark yaratmayı hedefledi diyebiliriz. Kalao kullanıcıları platformda NFT satın alabiliyor, satabiliyor ya da geliştirebiliyor. Üstelik sertifikalı koleksiyonların ve bunlarla ilgili hakların da güvence altına alındığını biliyoruz. NFT’lerin gerçekliği bu sayede kontrol altına alınıyor.

Kalao (KLO) Fiyatı Nedir?

Kalao (KLO) platformunun kripto parası KLO token’ler ile ilgili en güncel fiyatlara aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Proje ekibi KLO token’ler ve platform için detaylı bir tanıtıcı evrak hazırlamış. Bu evraktaki verilere göre KLO token’lerin piyasaya toplamda ne kadar arz edileceğiyle ilgili çeşitli bilgilere yer verilmiş. Buna göre KLO token’lerin arzı sınırlandırılmış. Bu sınırın 500 milyon token olduğunu görüyoruz. Şimdiye dek dolaşıma dahil edilen KLO token sayısı ise bir hayli az. Bu içeriğin hazırlandığı anda alınan verilere göre dolaşımda yaklaşık 21 milyon KLO token bulunuyor. Bu miktar toplam arzın yaklaşık %4’üne karşılık geliyor. İçeriğin hazırlandığı anda KLO token’ler işlemlerine başlayalı çok uzun bir zaman olmamıştı. Haliyle bu oranın yakın gelecekte artacağını öngörebiliriz.

Kalao 1

Kalao Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 KLO token [mcryptocoin=”KLO” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. KLO token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”KLO” info=”change” realtime=”KLO”] değişim gösterdi. KLO token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”TWT” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”KLO” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Kalao Kaç Dolar?                                       

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 KLO token [mcryptocoin=”KLO” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle KLO token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 1,53 dolarla kaydetti. Bununla birlikte KLO token yılın en düşük seviyesini ise 0,11 dolarla belirledi.

KLO

Kalao (KLO) Nasıl Çalışmaktadır?

Kalao (KLO) platformu başka bir kripto para olarak piyasa işlemlerine devam eden Avalanche (AVAX) blockchain’i üzerinde inşa edildi. AVAX da tıpkı lider altcoin Ethereum (ETH) gibi yeni kripto para projelerine ev sahipliği yapmayı mümkün hale getiriyor. Kalao ekosisteminde çeşitli unsurlar yer alıyor. Bunlardan birincisi galeriler. Kullanıcıların beğenisine sunulan çok sayıda galeri Kalao platformunda yer alıyor. Bu galerilerin kullanıcıların arzularına göre ayarlanabilir olduğu niteleniyor. Platformun kripto parası KLO ekosistemdeki işlemlerin gerçekleştirilmesini sağlıyor. Ekosistemde yer alarak kullanıcılarına hizmetler sunan bir diğer unsur ise Kalao piyasası. Kullanıcılar bu piyasada NFT’ler ile ilgili ihtiyaç duydukları tüm işlemleri gerçekleştirebilecek. Üstelik bunu hızlı, güvenli ve ucuz bir şekilde yapabilmek Kalao ile mümkün hale geliyor.

Kalao’nun esas amacının sanal gerçeklik teknolojisini daha iyi bir hale getirmek ve bu teknolojinin daha iyi kullanım alanlarının bulunacağına herkesi ikna etmek olduğunu söyleyebiliriz.

Kalao (KLO) Nasıl Satın Alınır?

Kalao (KLO) platformunun kripto parası KLO token’lerin şimdilik sınırlı sayıda borsada satıldığını söyleyebiliriz. Ancak bu içeriğin hazırlandığı anda KLO token’ler işlemlerine henüz başlamışlardı. KLO işlemlerine olanak veren platformların sayısının gelecekte artabileceğini söylemek mümkün. Elbette zamanın neler getireceğini kesin olarak kestirmek de mümkün değil. KLO alıp satılan borsaları şöyle sıralayabiliriz: TraderJoe, Pangolin ve ZT.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala