bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,464.88 2.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,549.18 1.81%
bnb
BNB (BNB) $ 580.60 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 185.76 1.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628192 2.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.648987 1.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219697 20.02%

İstanbul Blockchain Week, Ağustos Ayında Geri Dönüyor

istanbul blockchain week 2023

Avrasya bölgesindeki en büyük web3 etkinliği olan İstanbul Blockchain Week, 22-23 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. Ana etkinlik olan “IstanBlock” ise bu ağustos ayında ikinci kez düzenleniyor.

Web3 PR ve Yaratıcı İletişim ajansı EAK Digital tarafından düzenlenen IstanBlock 2022, Türkiye pazarında bugüne kadar görülen en yüksek profilli etkinlik oldu. Etkinlik, Türk hükümeti sözcüsü Ziya Altunyaldiz, üst düzey Türk bankalarından İş Bankası, Garanti BBVA, ve Akbank’ın yanı sıra kriptograf David Chaum ve Sandbox kurucularından Sebestian Borget’i bir araya getirdi.

IstanBlock, bu yıl, regülasyonlar, bankacılık ve DeFi gibi web’ün en önemli konularının yanı sıra DAO, AI, Metaverse, Trading ve NFT’ler gibi konuların ele alındığı yenilikçi sohbetlere, açılış konuşmalarına, münazaralara ve panel tartışmalarına ev sahipliği yapacak.

2022’deki İstanbul Blockchain Haftası’na 3000’den fazla kişi katılım göstermişti. 2023’ün ilk çeyreğindeki olumlu piyasalarla uyumlu olarak, katılımcı sayısının artırılması planlanıyor. 

İstanbul Blockchain Week’in en önemli özelliği, etkinliklerinin çeşitliliği oldu ve geçen yılki büyük başarının ardından, türünün ilk web3 espor şampiyonası W3E, Hilton Bomonti Otel’de ana etkinlik olan IstanBlock’ta gerçekleşecek.

W3E, bölgedeki en büyük web3 fuarıdır ve hem oyun stüdyolarına hem oyunculara, profesyonel oyuncuların büyük ödüller için yarışmasını izlerken, bir izleyici kitlesi önünde de oyunlarını sergileme fırsatı sunar. 

istanbul blockchain week agustos ayinda geri donecek 2

DAO öncülerinin ve katkıda bulunanların küresel bir buluşması olan IstanDAO, ikinci yılında IstanBlock’ta yer alacak. Etkinlik, endüstri liderlerinin beyin fırtınalarına ve derin sohbetlerine sahne olacak. IstanDAO, etkinliğin ardından DAO’ların uygulayacağı sektör çapında bir çerçeve sağlamak amacıyla iş birliği yapma, paylaşma ve DAO’ların karşılaştığı temel sorunları çözme fırsatı sunacak.

Istanbul Blockchain Week’in resmi hackathon’u olan IstanHack, IstanBlock içerisinde yer alacak. IstanHack, bu yıl, Türkiye’ye web3 geliştiricilerinin akını ve Türk geliştirici ekosisteminde layer 1 protokollerinden gelen büyük ilginin ardından öne çıkmaya hazırlanıyor. Türkiye, Rusya ve Ukrayna’dan mevcut web geliştiricilerinin yanı sıra çok sayıdaki üniversite ve blockchain kulüplerinden hevesli web geliştiricileri hızla itibar kazanıyor. 

İstanbul Blockchain Week, Web3 alanında inanılmaz kültür çeşitliliğine ev sahipliği yapacak. DeFi dehaları ve blockchain teknolojisi profesyonellerinden hükümet yetkililerine, deneyimli kripto trader’larına ve madencilere kadar uzmanlar, bakış açılarını ve ağlarını kripto alanına inşa etmekle ilgilenen kişilerle paylaşmak için sahne alacak. Avrupa ve Asya’nın buluştuğu yerde bir araya gelen İstanbul Blockchain Week, web3’ün yöneldiği ve dünya çapındaki kullanıcılara fayda sağlamak için daha iyi bir dijital alanı nasıl inşa edebileceğimizi ele alacak.

Geçtiğimiz kasım ayında 3000’den fazla katılımcının yer aldığı başarılı bir etkinliği organize eden EAK Digital, etkinliği yaz aylarına taşımaya karar vererek, İstanbul’a gelen ziyaretçilerin bu deneyimi yaşamalarına olanak sağlıyor. 

İstanbul Blockchain Week’in kurucusu Erhan Korhaliller şunları söyledi:

Bu Ağustos ayında İstanbul Blockchain Week’i geri getirmekten mutluluk duyuyoruz. Geçen yıl, IBW bizim için yüksek bir kriter belirledi. Türk blockchain endüstrisinin hızla gelişmesiyle katılımcılar, etkinliğin ölçeklenmeye ve büyümeye devam ettiğini görmeyi bekleyebilirler. Yeniliklere imza atmaya ve en iyi uluslararası konuşmacıları Türkiye’ye getirmeye devam edeceğiz ve Türkiye ekosistemine ı şıktutacağız. Türkiye web3 ekosistemine giriş yapmak için İstanbul Blockchain Week’den daha iyi bir yol yok

İstanbul Blockchain Week biletleri, sınırlı bir süre için web sitesi üzerinden yüzde40 erken rezervasyon indirimi ile satın alınabilir, sponsorlar etkinliğe ilgilerini buradan kaydedebilirler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala