bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,785.36 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,170.03 1.32%
bnb
BNB (BNB) $ 616.80 1.34%
solana
Solana (SOL) $ 146.83 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530782 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475214 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152876 0.00%

İngiltere Merkez Bankası Başkanı: Kripto Para Birimleri Kalıcı Değil

ingiltere merkez bankasi baskani kripto para birimleri kalici degil

İngiltere Merkez Bankası Başkanı Andrew Bailey, kripto para birimleri hakkında konuştu. Bailey kripto para birimlerimlerinin kalıcı olmadığını düşündüğünü söyledi.

Bu sene sanal olarak gerçekleştirilen Davos 2021 zirvesinin konuşmacılarından olan İngiltere Merkez Bankası Başkanı Andrew Bailey, kalıcı bir dijital para tasarımının henüz bulunamadığını söyledi. Bailey şu ifadeleri kullandı:

“Kalıcı bir dijital para birimi olarak adlandırabileceğim şey için tasarım, yönetim ve düzenlemelere ulaştık mı? Hayır, açıkçası henüz orada olduğumuzu sanmıyorum. Kripto para birimlerinin başlangıçta formüle edildiğini sanmıyorum.”

Bailey’e kripto paraları düzenlemek ile ilgili fikirleri sorulduğunda ise, önceliklerinin suç kullanımlarını önlemek, değer istikrarını sağlamak ve mahremiyet ile arasında bir denge bulmak olduğunu söyledi:

“Sanırım başlıyoruz ve tarih, kamu yararının nerede olduğunu tanımlayarak bize rehberlik ediyor… Teknolojinin kamu yararından önce geldiğini düşünmeyin. Öyle değil.”

Western Union CEO’su Hikmet Ersek ise, paneli olumlu bir havada sürdürdü. Ersek, kapsayıcı para birimlerinin başarıya ulaşacağını kaydetti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala