bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,238.82 0.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,559.28 1.02%
bnb
BNB (BNB) $ 608.72 4.00%
solana
Solana (SOL) $ 186.20 1.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617779 1.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.644658 0.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215318 9.80%

Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan Kripto Para Açıklaması

hazine ve maliye bakanligindan kripto para aciklamasi

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün kripto paralar hakkında bir basın açıklaması yayımladı. Açıklamada kripto paralar hakkında oluşan kaygıların paylaşıldığı ifade edildi.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, dünya genelinde kripto paralar hakkında oluşan kaygılara dikkat çekildi. Konuya ilişkin gelişmelerin takip edildiği ve Merkez Bankası, BDDK ve SPK ile iş birliği halinde olunduğu belirtildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından paylaşılan dökümanda şu ifadeler yer alıyor:

“Kripto paralarla ilgili dünya genelinde oluşan kaygıları biz de paylaşıyoruz. Konuya ilişkin gelişmeler ve ülkemizdeki durum Bakanlığımız tarafından yakından takip edilmektedir. Bu çerçevede Bakan Yardımcımız başkanlığında; Merkez Bankası, BDDK, SPK ve ilgili diğer kurumlarla işbirliği halinde çalışmalar yürütülmektedir.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala