bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,830.17 4.91%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,264.36 5.08%
bnb
BNB (BNB) $ 580.05 2.91%
solana
Solana (SOL) $ 181.75 9.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.598962 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.41746 8.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133247 10.12%

Gemini, Kripto Türev Borsası Başlatmak için Hazırlanıyor

gemini kripto turev borsasi baslatmak icin hazirlaniyordfvf

Cameron Winklevoss ve Tyler Winklevoss’un sahibi olduğu kripto para borsası Gemini faaliyetlerini genişletmek için çalışmalarını hızlandırıyor. Son olarak Gemini, uluslararası bir kripto para türev borsası başlatmak için hazırlanıyor.

Gemini, Kripto Türev Borsası Başlatmak İstiyor

Cameron ve Tyler Winklevoss tarafından kurulan ABD merkezli kripto para borsası Gemini’nin uluslararası bir kripto para türev borsası başlatmak istiyor.

gemini kripto turev borsasi baslatmak icin hazirlaniyortgrh

Türev ticaretinde önemli pazar payına sahip en büyük uluslararası borsalardan biri olan FTX’in Kasım ayında çöküşü, boşluğu doldurmak isteyen daha fazla potansiyel rakip için kapı açtı. Kripto borsası Coinbase de uluslararası işini geliştirmek için çalışıyor.

Platform özellikle, son kullanma tarihi olmadığı ve büyük bir kaldıraçla alınıp satılabildiği için ABD’de perakende yatırımcılar çin yasaklanmış bir türev türü olan sürekli vadeli işlemler sunacak ve bu nedenle oldukça riskli bir ürün olarak değerlendirilecek.

FTX kripto para borsasının iflasını ve bu hafta Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’nun (CFTC) Binance’e – diğer şeylerin yanı sıra – ABD türev yasasını çiğnemekten açtığı davayı takip ediyor. FTX’in çıkışı ve Binance için düzenleyici konular, uluslararası türev ticaretinde büyük bir pazar payının kapılmasına neden olabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala