bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,526.02 3.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,073.36 2.31%
bnb
BNB (BNB) $ 552.62 2.71%
solana
Solana (SOL) $ 142.87 6.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503268 1.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458743 2.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152315 2.57%

Ethereum İkinci Kesintisinin Ardından Güncelleme ile Gündeme Geldi

Ethereum ETH Kritik Seviyenin Altinda

Ethereum, dün akşam saatlerinde ikinci kez duraksamayla karşı karşıya kaldı. Yaşanılan olaylardan sonra Prysm‘den konuyla ilgili bir güncelleme geldi. Ethereum ağında son dönemlerde spekülatif problemler yaşanmaya başladı. Ethereum, şimdilerde işlem sonuçlandırma problemleriyle karşı karşıya kalmıştı.

Ethereum İkinci Kesintisinin Ardından Güncelleme Geldi

Ethereum ağı son zamanlarda endişe verici sorunlarla karşı karşıya. 11 Mayıs’ta işlemlerini sonuçlandırma konusunda aksaklıklar yaşayan Ethereum, geçtiğimiz akşam yine benzer problem ile karşı karşıya kaldı. Ancak bu sefer ki aksaklık bir saate yakın sürdü. 

Bunun üzerine Ethereum geliştiricilerinden konuya ilişkin açıklama geldi. Yapılan açıklamalarda ise Ethereum ağında aksaklık yaşandığı doğrulandı. Ancak yaşanan sorunun neden kaynaklandığı bilinmiyordu. Ethereum’un başına gelen aksaklığın belirsizlikle sonuçlanması ise yatırımcılar arasında endişelerin artmasına neden oldu.

Son olarak belirtmek gerekirse işlemlerini sonuçlandırma konusunda sorunlar yaşayan Ethereum, 24 saat içerisinde ikinci bir aksaklık şoku ile karşı karşıya aldı. Benzer bir sorunu ikinci defa yaşayan Ethereum, bu kez neredeyse bir saat boyunca işin içerisinden çıkamadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala