bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,381.91 2.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,007.42 1.59%
bnb
BNB (BNB) $ 562.78 1.10%
solana
Solana (SOL) $ 138.41 3.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523498 1.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457539 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133242 3.43%

Ether stake firması, yatırımları iki katına çıkardı

ethereum name service

Ethereum stake platformu Kiln, yaptığı basın açıklamasında 17 milyon dolarlık bir finansman turunu kapattığını duyurdu. Paris merkezli firma, mevcut yatırımcıların ek katkılarını da içerdiğini söyledi.

Tur, IOSG, Crypto.com, Wintermute Ventures, KXVC ve LBank’ın katılımıyla 1kx tarafından yönetildi. Tur, Kiln’in Kasım 2022’de duyurduğu 17,6 milyon dolarlık A Serisi’nin bir uzantısı oldu.

Kiln, toplanan yatırımın şirketin ilk çeyrekte Singapur’da Asya-Pasifik merkezinin açılmasını da içeren küresel genişlemesini ve daha fazla ürün geliştirmesini finanse etmek için kullanılacağını belirtti.

35 milyon doları aştı

Kiln CEO’su ve kurucu ortağı Laszlo Szabo, “Misyonumuz, dijital varlıklar ekosisteminde değer yaratmayı demokratikleştirmek ve milyonlarca kullanıcıya platformumuz aracılığıyla ödüllere kolay erişim sağlamaktır” dedi.

Kiln, lansmanından bu yana Illuminate Financial, Kraken Ventures, Avon Ventures, Consensys ve GSR gibi yatırımcılardan toplam 35 milyon dolar yatırım topladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala