bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,972.21 3.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,283.24 3.53%
bnb
BNB (BNB) $ 582.52 1.82%
solana
Solana (SOL) $ 182.98 6.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.603608 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.418466 6.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.134827 7.92%

Dynamo Community, Türk Web3 profesyonellerini global ve yerel iş fırsatlarıyla buluşturuyor

dynamo community

Web3 profesyonelleri ve bu alanda kariyer yapmak isteyenler için öncü bir ağ olmayı hedefleyen Dynamo Community, üyelerinin kariyer gelişimine yardımcı olacak eğitimler, kaynaklar, etkinlikler ve güncel iş ilanları sunuyor.

İşverenler, yetenekler ve partnerlerle temas ağını kısa sürede genişletmek isteyen topluluk, kariyer merkezi olacak platformlarını 2024 dördüncü çeyrekte hayata geçirmeyi hedefliyor.

Doğrulanmış projelerden seçtikleri çalışma fırsatlarını toplulukla paylaşıyorlar. İşe alım yöneticileri, bu ilanlar üzerinden doğrudan adaylarla etkileşime geçebiliyor veya gelen soruları yanıtlayabiliyor. Topluluğun içindeki iletişim de oldukça aktif. Üyeler, bilgi ve deneyimlerini, sorularını ve başarılı yöntemlerini paylaşıyor.

“Dynamo Community olarak, Türk girişim ve teknoloji ekosisteminde topluluk olgusunun ve peer-to-peer bilgi paylaşımının çok iyi işlediğini biliyoruz. Öte yandan odağına sadece yetenek ve kariyer gelişimi alan bir platformun olmadığını fark ettik. Bu bağlamda yerel Web3 yeteneklerine küresel pazarda başarılı olmaları için gereken kaynakları ve fırsatları sağlayarak onları güçlendirmeye kararlıyız” dedi topluluğun kurucusu Mustafa Abbasoğlu.

Topluluğun kurulması, Web3 endüstrisinin hızlı bir büyüme yaşadığı ve yetenekli profesyonellere olan talebin arttığı, Türk profesyonellerinin global arenada yer edinebileceği bir döneme denk geliyor.

Web3’te kariyer yapmanın zorlukları

Web3 ve blokzincir medya şirketi Kriptomeda’nın direktörü Eray Dengiz’in mevcut ekosistemle ilgili söyledikleri grubun amacını doğrular nitelikte: “Web3 sektöründe kariyer yapmak zor olabilir. Bu alanda çalışan genç arkadaşlarımızın genellikle, sınırlı iş tecrübesiyle değerlendirilmesi bazen başarısızlıklarla sonuçlanabiliyor. Geçtiğimiz beş yılda sektörde ayakta kalamayan ve eriyip giden birçok insan gözlemledim. Bu durumun, şirketlerin tecrübe eksikliği ve doğru insanları seçip, üzerine yatırım yapamamalarından kaynaklandığını düşünüyorum.”

Dynamo Community, Web3 profesyonellerini desteklemeye adanmış, kâr amacı gütmeyen bir topluluktur. Misyonu, yetenekleri küresel iş fırsatlarıyla buluşturmak, sürekli eğitim sağlamak ve canlı bir kariyer topluluğu oluşturmaktır. Platformun bu yılın dördüncü çeyreğindeki lansmanına kadar, Telegram grubunu aktif olarak kullanılmakta. Bu bağlantı üzerinden katılabilirsiniz.

Topluluk, partner olarak katılacakları Blockchain Expo World 2024’te, insan kaynaklarında karşılaşılan zorlukların farkında olan ekosistem ortaklarını tanışmaya davet ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala