bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,027.89 0.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,179.18 4.42%
bnb
BNB (BNB) $ 592.21 2.12%
solana
Solana (SOL) $ 136.08 4.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51373 1.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455657 2.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143084 4.81%

Dogecoin (DOGE) kurucusu ortalığı karıştırdı!

dogecoin doge

Dogecoin’in kurucusu Billy Markus, rüyasında DOGE fiyatının 1,69 dolar olduğunu ve insanların çıldırdığını gördü.

2013 yılında Jackson Palmer ile birlikte Dogecoin’i (DOGE) inşaa eden Billy Markus, geçtiğimiz gün X üzerinden ilginç bir paylaşımda bulundu.

Markus, rüyasında DOGE fiyat hareketini gördüğünü ve önce sevinip sonra korktuğunu aktardı. Düzenli olarak DOGE ve kripto hakkında paylaşımlarda bulunan Markus, bu sefer rüyası ile binlerce kişinin beğenisini topladı.

Dogecoin doge kurucusu

Dogecoin (DOGE) kurucusunun rüyası güldürdü

Dogecoin’in (DOGE) meşhur kurucusu Shibetoshi Nakamoto (Billy Markus), geçtiğimiz gün X platformundan gördüğü bir rüyasını paylaştı.

Markus, rüyasında DOGE’nin 1,69 dolara ulaştığını ve herkesin çıldırdığını gördüğünü aktardı. Markus, rüyasında DOGE’u teminat gösterip ev almak istediğini, ancak fiyatın hızlı bir şekilde 0,40 dolara düştüğünü belirtti. Volatiliteye değinen Markus, rüyadan uyandığında DOGE’un 0,169 dolardan işlem gördüğünü fark ettiğini ve işe döndüğünü söyledi.

Birçok kripto kullanıcısı, Markus’un paylaşımının altına akın etti. Bazıları DOGE’un gerçekte daha fazla yükseleceğini ve 4 doların üzerine çıkacağını söyledi. Bazıları ise Markus ile alay etti.

Bir kullanıcı, Markus’un tweet’ine “Bel = Doge 1.0 ve Doge = Doge 2.0” yorumunda bulundu. Markus ise BEL token’ın anında başarısız olduğunu ve yatırımcıları tarafından terk edildiğini söyledi. Markus’a göre BEL ile kıyaslanan DOGE ise dünya çapında milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor.

Bir başka kullanıcı ise “Umarım Dogecoin bir gün sadece senin için 10,69 dolara çıkar Billy” diyerek Markus’u destekledi.

Binlerce kişinin beğendiği paylaşım, kısa sürede viral oldu.

Diğer taraftan, Elon Musk’tan da Dogecoin hamlesi geldi. Musk, Tesla üretim tesisi olan Berlin Gigafactory’de “Dogecoin ile ne zaman bir Tesla satın alabileceğim?” sorusuna yanıt verdi. Milyarder isim,  “Bir noktada bunu mümkün kılmamız gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala