bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,955.87 2.49%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.78 1.14%
bnb
BNB (BNB) $ 594.38 2.56%
solana
Solana (SOL) $ 136.23 5.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514152 2.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454957 2.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145009 4.22%

Dikkat: Elon Musk, Dogecoin (DOGE) için sinyali verdi

elon musk doge

Elon Musk, Dogecoin’in (DOGE) bir noktada Tesla satın almak için kullanılacağını söyledi.

Kripto para piyasasında hareketlilik sürerken, 2021 boğasının öncü isimlerinden Elon Musk yeniden sahneye çıktı. Önceki boğa döngüsünde Dogecoin’i (DOGE) öne çıkaran ve Bitcoin’i destekleyen Musk, geçtiğimiz günlerde sansasyonel açıklamalarda bulundu.

Tesla üretim tesisi olan Berlin Gigafactory’de katılımcıların sorularını yanıtlayan Musk, kendisine iletilen sorulara dikkat çeken cevaplar iletti. Dogecoin ile ilgili konuşması ise yeniden sahalara döndüğünün sinyalini verdi.

Elon Musk ve yeniden Dogecoin (DOGE)

Elon Musk ve Dogecoin (DOGE) ilişkisi yeniden alevlendi. Musk, Berlin Gigafactory’de Dogecoin ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tesla üretim tesisi olan Berlin Gigafactory’de bir katılımcı Musk’a şu soruyu iletti: “Dogecoin ile ne zaman bir Tesla satın alabileceğim?”

Musk ise gülerek şu cevabı verdi: “Bir noktada bunu mümkün kılmamız gerektiğini düşünüyorum.”

Musk’ın yanıtı kripto piyasasında hareketliliğe yol açtı. DOGE, Musk’ın konuşması sosyal medyaya düştüğü andan itibaren yüzde 15’lik keskin bir yükseliş yaşadı.

doge yükseliş

Önceki boğa sezonunda DOGE’yi zirveye taşıyan Musk, yeniden popüler memecoin’e yaklaşmaya başladı. Konuşma esnasında klasikleşen “Doge to the Moon!” (Doge Ay’a doğru) sloganını kullandı.

Berlin Gigafactory’de birkaç Tesla çalışanı Musk’tan resmi bir ödeme aracı olarak Dogecoin’i desteklemesini istedi. Benzer bir talep SpaceX için de yapılmıştı. Artan talep karşısında sessizliğini bozan Musk, yakın zamanda DOGE ile ödemelerin başlayabileceğinin sinyalini verdi.

Ayrıca Musk, DOGE’nin insanların kripto parası olduğunu ve topluluğa ait olduğunu belirterek, popüler memecoin’i desteklemeye devam edeceğini iletti.

Musk’a göre, Bitcoin zenginlerden destek aldı ve halk Dogecoin’in arkasından yürümeye karar verdi.

Diğer taraftan Musk’ın, her şeyin uygulaması X’i genişletmeye çalıştığı ve XPayments adlı bir hesap oluşturduğunu hatırlatmakta fayda var. Birçok kripto yatırımcısı, Musk’ın yakın gelecekte X, SpaceX ve Tesla gibi markalarında DOGE’yi kullanabileceğini düşünüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala