bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,517.09 4.56%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,258.34 4.53%
bnb
BNB (BNB) $ 578.53 2.60%
solana
Solana (SOL) $ 182.06 8.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.598304 1.21%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.415112 7.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.131228 7.64%

Deutsche Bank ve Bitpanda’dan kripto ortaklığı

deutsche bank kripto

Deutsche Bank ve Bitpanda, kripto alanında önemli bir ortaklık kurdu. Bu ortaklık sonucunda, Alman yatırımcılar, Bitpanda’da gerçek zamanlı kripto ödemeleri yapabilecek.

Bankacılık deviyle Bitpanda’nın kurduğu ortaklık, işlem verimliliğini ve güvenliği artırmayı hedefliyor. İş birliği, Bitpanda’nın Almanya’daki kullanıcılarına önemli bir likidite sağlayacak.

kripto

Deutsche Bank ve Bitpanda, Alman kripto kullanıcılarına odaklandı

Deutsche Bank, Bitpanda’nın altyapısını kullanan Alman kripto yatırımcılarının gerçek zamanlı kripto ödemeleri yapmasına olanak sağlayacak.

Ortaklık sonucunda, Bitpanda’nın kripto platformu, Alman Uluslararası Banka Hesap Numaralarına (IBAN’lar) erişebilecek. Bağlantı, uygulama programlama arayüzü (API) ile gerçekleştirilecek. Deutsche Bank’ın sağladığı destek ile birlikte, kripto yatırımcıları varlıklarını kolay bir şekilde alıp gönderebilecek.

Bilindiği üzere IBAN’lar, bankaların uluslararası transferleri güvenli bir şekilde işlemesini sağlayan uluslararası kodlardır. Bitpanda, fon transferlerinin verimliliğini ve güvenliğini artırmak için bu hizmeti kullanmayı hedefliyor.

Bitpanda’dan gelen para yatırma ve çekme talepleri, Deutsche Bank’tan geçecek.

Cointelegraph’a demeç veren Bitpanda CEO Yardımcısı Lukas Enzersdorfer-Konrad, geleneksel finansın başrolünde yer alan bankaların kriptoyu kitleler için daha erişebilir bir hale getirdiğini ifade etti.

Lukas Enzersdorfer-Konrad, “Son on yılda güven, uyumluluk ve güvenliğe odaklandık ve bu sıçramaları mümkün kılan şey de bu. Güven ya da dürüstlüğü satın alamazsınız; bunu kazanmak zorundasınız ve biz de bunu yaptık.” yorumunda bulundu.

Bankacılık devi, Bitpanda’nın hazine işlemlerini ve mutabakat süreçlerini de kolaylaştıracak. Deutsche Bank, platformu desteklemek için koruma hesapları ve değer artırıcı ödeme çözümleri sunacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala