bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

DeFi’da yeni bir adım: Scroll, Aave’le Entegre çalışan ilk zkEVM oldu

btch bulten kopya

Ethereum ekosisteminin önde gelen iki platformu arasındaki bu ortaklık, DeFi’ın gelişimi için yeni standartlar belirliyor. 

Son teknoloji bir Ethereum 2. Katman ölçeklendirme çözümü olan Scroll, Aave V3’ün başarılı entegrasyonunu duyurarak Aave’ye ev sahipliği yapan ilk zkEVM oluyori ve DeFi ekosistemi için yeni bir çağ başlamış oluyor.

Merkeziyetsiz borç alma-verme protokolü olarak çığır açan Aave, ölçeklenebilirlik zorluklarını verimli bir şekilde ele almak ve Ethereum ağındaki işlem hacmini artırmak için zk teknolojisinden yararlanan Ethereum’a tam uyumlu bir ölçeklendirme çözümü olan Scroll ile sorunsuz bir şekilde entegre oldu.

Hem Aave hem de Scroll liyakate bakılmaksızın herkes tarafından erişilebilen merkeziyetsiz ve güvene dayalı olmayan bir finansal altyapı oluşturma konusunda ortak bir hedefi paylaşıyor. Söz konusu entegrasyon, bu toplulukların uyumunu güçlendirerek daha kapsayıcı bir finansal ekosisteme yönelik işbirliğini teşvik ediyor.

Scroll’da Aave V3 entegrasyonunun temel özellikleri:

  • Geliştirilmiş Güvenlik: Entegrasyon, Scroll alt yapısı sayesinde ek bir güvenlik katmanı sağlayarak, Aave V3 tarafından sağlanan çeşitli borç alma-verme fırsatlarından yararlanırken kullanıcı fonlarının güvende kalmasını sağlar.
  • Geliştirilmiş Kullanıcı Deneyimi: Scroll’daki Aave V3 ile kullanıcılar, sorunsuz ve tanıdık bir arayüzün keyfini çıkarabilir, DeFi deneyimini optimize edebilir ve daha geniş bir kitle için erişilebilir hale getirebilir.
  • DeFi’nin Temel Direği: Scroll kullanıcıları artık merkeziyetsiz finansın temel direklerinden birine erişebiliyor. Yenilikçi borç verme-alma özellikleriyle tanınan Aave V3, Scroll ekosistemini genel kullanıcı deneyimini geliştiren sağlam bir dizi özellikle zenginleştiriyor.
  • Çeşitli Borç Verme-Alma Olanakları: Scroll’daki Aave V3, desteklenen varlık yelpazesini genişleterek kullanıcılara çeşitli borç verme ve borç alma fırsatları sunuyor. Bu kapsayıcılık, geniş bir kullanıcı tabanının ihtiyaçlarına hizmet eden merkezi olmayan bir finansal sistem vizyonuna katkıda bulunur.

“Aave topluluğunun yönetişim yoluyla aktif katılımıyla sağlanan bu entegrasyon, merkeziyetsiz karar alma mekanizmasının gücünü göstermektedir. Scroll, güvenli, ölçeklenebilir ve topluluk odaklı bir DeFi deneyimi sağlamaya kararlıdır” diyor Scroll kurucu ortağı Sandy Peng.

Hem Aave hem de Scroll toplulukları bu entegrasyonun potansiyeli konusunda heyecan duyuyor ve DeFi alanında mümkün olanın sınırlarını zorlamaya kararlı. Kullanıcılar artık Aave V3’ün avantajlarını Scroll üzerinde deneyimleyerek daha erişilebilir ve verimli bir merkezi olmayan finansal gelecek için zemin hazırlayabilirler.

Bu iki lider Ethereum platformu arasındaki ortaklık, kullanıcılara güvenli, ölçeklenebilir ve kullanıcı dostu bir ortam sağlayarak merkezi olmayan finansın evriminde önemli bir adımı işaret ediyor. Aave V3 ve Scroll’un birleşik uzmanlığı, DeFi ortamını yeniden tanımlayacak bir sinerji yaratıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala