bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,777.16 2.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,254.03 2.21%
bnb
BNB (BNB) $ 579.46 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 181.95 4.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.598684 0.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.414664 3.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133444 4.92%

CyberConnect (CYBER), 15 Ağustos’ta Binance’te listeleniyor

cybbb

Son Binance Launchpool’u CyberConnect (CYBER), 15 Ağustos’ta Binance’te listelenecek.

Binance, Launchpool kategorisiyle birlikte dikkat çeken kripto para birimlerini kullanıcılarıyla tanıştırmaya devam ediyor. Diğer taraftan Binance Launchpool’un en yeni projesi CyberConnect, yoğun katılıma ulaştı. Binance’te CyberConnect Launchpool’una katılmak ve CYBER token kazanmak isteyen kullanıcılar, BNB, TUSD ve FDUSD’yi stake ediyor.

CyberConnect Launchpool’una 4.7 milyondan fazla BNB, 240 milyona yakın TUSD ve 73 milyon civarında FDUSD stake edildi. Büyük bir katılım gösterilen proje, 15 Ağustos günü saat 15:00’te Binance’te listelenecek.

CyberConnect’in token’ı CYBER, 15 Ağustos’ta Binance’e geliyor

1 milyon 250 binden fazla kullanıcılı CyberConnect’in token’ı CYBER, 15 Ağustos günü saat 15:00’te Binance’te listeleniyor.

Diğer taraftan, CyberConnect’in Topluluk Ödülleri’nin 1.sezonu, Binance’te CYBER token’ın listelenmesiyle aynı gün başlıyor. Erken aşama katılımcıları ve topluluk üyelerinin talep edebileceği toplam 2,4 milyon CYBER havuzda bekliyor.

Devam eden Launchpool aşamasında yoğun katılım gören CyberConnect, dünyanın en büyük ERC-4337 uyumlu akıllı kontrat cüzdan sistemiyle dikkatleri üzerine çekiyor. CyberConnect, Blockchain ağındaki karmaşıklıkları kökten çözmeyi planlıyor. Ayrıca proje, Web2’ye rakip kullanıcı deneyimi sunarken Web3’ün küresel benimsenmesini sağlamayı hedefliyor.

CyberConnect’in öne çıkan bir başka özelliği ise Web3’ün en büyük merkeziyetsiz sosyal ağ protokolü olması. Popüler proje, 400 bin aylık aktif cüzdana ve 16 milyondan fazla işleme sahip durumda.

CyberConnect, sosyal medyaya büyük önem verdiğini her fırsatta vurguluyor. Proje, anlamlı bir sosyal medyanın ancak web3 ile mümkün olacağını düşüyor. Bu amaç doğrultusunda da sosyal medya dApp’leri için altyapı sağlanıyor. Şimdiden 50’ye yakın dApp, bu platformu kullanıyor.

Proje, sunduğu kullanıcı deneyimiyle yalnızca web2’ye bir rakip olmakla kalmıyor aynı zamanda web3’ün küresel anlamda da benimsenmesini sağlamayı hedefliyor. Bunun da yalnızca sosyal medyalara altyapı sağlanmasıyla mümkün olacağını belirtiyor.

Popüler Web3 projesi, Binance Labs, Multicoin ve Animoca Brands başta olmak üzere birçok dev yatırımcıdan destek gördü. CyberConnect, kuruluşundan bu yana 25 milyon dolardan fazla bir fon topladı.

ss

Bununla birlikte CyberConnect, daha şimdiden Arbitrum, Polygon, Optimisim ve Coinbase’in yeni başlatılan ağı Base gibi büyük ağlarla entegrasyon duyurdu. Ek olarak bu ortaklıklar kapsamında CyberTrek etkinliğinde de 1.8 milyon dolar değerinde ödül dağıtılacak.

Mayıs ayında, CYBER token satışı 30 dakikadan kısa bir sürede CoinList’te tamamlandı. Bu satışta, 1.80 dolar fiyatla sunulan CYBER, 5.4 milyon dolar topladı.

CyberConnect’in dikkat çeken CyberProfile sistemine, Arbitrum, DyDx, Rarible, BNB Chain ve CoinMarketCap dahil olmak üzere 2.300’den fazla organizasyon kendi komünitelerini oluşturmak için dahil oldu. Diğer taraftan CyberConnect’in amiral gemisi olarak kabul edilen sosyal uygulaması Link3, aylık 940 bin aktif kullanıcıya erişti.

CyberConnect (CYBER), istatistikleriyle dikkat çekiyor

CyberConnect (CYBER), Launchpool sürecinde gördüğü ilginin dışında on-chain tarafında da ilgi gördü. CyberConnect’in 1 milyon 250 binden fazla kullanıcısı, 15 milyondan fazla işlem gerçekleştirdi. Ayrıca CyberConnect’te 1.8 milyon içerik üretildi. En göze çarpan detay ise ERC-4337 tabanlı akıllı kontrat cüzdan kullanıcılarının yüzde 90’ı şimdiden CyberAccount’u tercih etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala