bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,612.04 0.42%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,307.18 1.82%
bnb
BNB (BNB) $ 604.91 1.62%
solana
Solana (SOL) $ 140.99 0.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517512 0.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467816 0.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14937 1.29%

Bitcoin en çok ona yaradı: Hisse tavsiyesi “Satın Al” oldu!

microstrategy btc

11 milyar dolarlık Bitcoin’e (BTC) sahip olan MicroStrategy’nin hisse senedi MSTR, 990 dolar fiyat hedefiyle “Satın Al” görünümünde.

Yatırım şirketi Benchmark, 11 milyar dolara yakın Bitcoin (BTC) varlığı bulunan ve birikimini sürdüren MicroStrategy için sinyal verdi. Benchmark, yazılım şirketinin kurumsal talepten ve beklenen Bitcoin halving‘inden dolayı büyük bir yükselişe imza atabileceğini dile getirdi.

BTC’nin yükselişi, MSTR’ye de ilaç oldu. MSTR, son bir ayda 513 dolardan 871 dolara yükseldi. Benchmark, MSTR’nin 990 dolara yükseliş gerçekleştirebileceğini belirterek hisse görünümünün “Satın Al” olduğunu söyledi.

microstrategy hisse

Bitcoin boğası geleneksel piyasalara sıçradı!

Bitcoin (BTC) boğası tüm hızıyla devam ederken, pozitif görünüm geleneksel piyasaları da canlandırdı. Kripto ile ilişkili şirketlerin hisse senetleri yükseliş trendine girdi.

Özellikle MicroStrategy, hisse tarafında büyük bir ilgi gördü. Yaptığı stratejik Bitcoin (BTC) yatırımıyla milyarlarca dolarlık realize edilmemiş kazanca ulaşan MicroStrategy, hedefinden vazgeçmiyor. Şirket, BTC almaya devam edeceğini ve bir tane bile satmayacağını bildirdi.

BTC’nin yükseliş trendinde olması MicroStrategy’nin yüzünü güldürüyor. 14,79 milyar dolar piyasa değeri olan MicroStrategy‘nin elinde 11 milyar dolarlık BTC bulunuyor. MSTR, uzun vadede potansiyeli yüksek hisseler arasında gösteriliyor.

Benchmark kıdemli analisti Mark Palmer, Bitcoin’in halving’e yaklaşması ve kurumsal ilgi görmesinin MicroStrategy’e fırsat yarattığını söyledi. Palmer, MSTR’nin 990 dolarlık fiyat tahminini BTC üzerinden yaptıklarını belirtti.

Benchmark analisti, “MSTR için fiyat hedefimiz, Bitcoin fiyatının 2025 sonunda 125 bin dolara ulaşacağı varsayımımıza dayanıyor.” dedi.

Bitcoin halving’i, BTC madenciliğinde blok ödüllerinin yarılanması anlamına geliyor. Bu sayede BTC’nin sınırlı arzı daha yavaş işleniyor. Yatırımcılar, halving’i yükseliş sinyali olarak yorumluyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala