bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,537.83 0.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,184.42 1.18%
bnb
BNB (BNB) $ 604.53 0.04%
solana
Solana (SOL) $ 155.86 2.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.550924 2.75%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.513972 0.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158914 1.78%

Binance’a İsveç’ten Onay

binancea isvecten onay

Kripto para borsası Binance, İsveç birimi Binance Nordics’in İsveç Mali Denetleme Kurumu‘ndan (FSA) onay aldığını duyurdu. Binance Nordics, İsveç’te kripto para yönetim ve ticaret hizmeti vermek üzere finans kuruluşu olarak tescil edildi. Şirketten yapılan açıklamaya göre İsveçli yatırımcılar, Binance’ın euro yatırma-çekme, euro ile kripto para alım-satım, staking ve Binance Visa Card dahil olmak üzere birçok hizmetini kullanabilecek.

binancea isvecten onay2

Binance’a Yetki Veren Yedinci AB Ülkesi Oldu

Böylece İsveç, kripto para borsası Binance‘a yetki veren yedinci AB üyesi devlet oldu. Daha önce İsveç, Fransa, İtalya, Litvanya, İspanya, Kıbrıs ve Polonya’dan Binance’a onay çıkmıştı.

Binance Avrupa ve Orta Doğu ve Kuzey Afrika Başkanı Richard Teng, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Binance’ın küresel standartlar için düzenleyici kurumlarla yakın çalışma taahhüdünü göstermeye devam ettiğini vurguladı. İsveç’teki tescilin aylarca süren çalışmanın sonucu olduğunu vurgulayan Teng, “İsveç pazarına ve kullanıcılarımıza olan taahhüdümüzün temelini oluşturuyor. İsveç Finansal Hizmetler Kurumu’na desteği ve onayı minnettarız” ifadelerini kullandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala