bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,579.11 3.91%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,257.77 4.02%
bnb
BNB (BNB) $ 579.18 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 181.47 7.49%
xrp
XRP (XRP) $ 0.598329 1.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.415649 7.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132946 8.62%

Bernstein, Bitcoin ve Ether fonlarını değerlendirdi

kripto

Bernstein, yayımladığı bir raporda, kripto ETF’lerinin iki yıl içinde 100 milyar dolardan fazla para girişi göreceğini öne sürdü. Rapor, ETF’lerin büyümesini ele aldı.

Gün içinde rapor yayımlayan Bernstein, Bitcoin ve Ether borsa yatırım fonlarının 450 milyar dolarlık bir pazar haline geleceğini aktardı. Raporda, spot Ethereum ETF’in Solana gibi rakip altcoin’lere de faydalı olacağı belirtildi.

Bernstein, raporu kripto piyasasının büyümesiyle paralel hazırladı. Broker, özellikle Bitcoin’in (BTC) fiyat önemli bir yükselişe ev sahipliği yapacağını düşünüyor.

bernstein rapor kripto

Bernstein’den çarpıcı rapor

Analistler Gautam Chhugani ve Mahika Sapra, “Önümüzdeki 18 ila 24 ay içinde kripto ile ilişkili ETF’lere 100 milyar doları aşan bir para akışı gelecektir.” dedi.

Bernstein raporu, Ether’in artık bir menkul kıymet olmadığını ve emtia olarak sınıflandırıldığını belirtti. Broker’a göre, Ether’in üzerindeki belirsizliklerin ortadan kalkmasıyla birlikte en büyük tartışma çözüldü.

Rapor, Ether’in bir spot ETF olarak onaylanan ilk hisse kanıtı tabanlı token olduğunu da vurguladı. Bernstein, onayın bir blokzincir varlığının token satışından evrilmesinin yolunu açtığını savundu.

Şirket, Ether’in spot ETF ile ABD’de işleme başlamasıyla birlikte blokzincir token’larının önünün açılacağını aktardı. Bernstein’e göre, blokzincir coin’leri aynı yolu takip edecekler.

Bernstein, tüm bu süreçlerin ortasında Bitcoin’in (BTC) yıl sonunda 90 bin dolara ulaşacağını düşünüyor. Ayrıca broker, BTC’nin 2025 yılında 150 bin dolara yükseleceğinin de mesajını veriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala