bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,765.82 4.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,105.38 2.83%
bnb
BNB (BNB) $ 585.30 3.30%
solana
Solana (SOL) $ 143.85 2.02%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528817 1.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466501 0.80%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149282 10.71%

Base’in mimarı memecoin’lere perde araladı: Neler söyledi?

jesse pollak memecoin base

Coinbase’in katman-2 ağı olan Base’in yaratıcısı Jesse Pollak, memecoin’leri övdüğü açıklamalarında ilginç bir öngörüde bulundu.

Coinbase’in katman-2 ağı Base’in mimarı Jesse Pollak, Base ağındaki memecoin’lerin binlerce kişiyi katman-2 ile tanıştırdığını ve önümüzdeki dönemde bir milyon kişiyi çekebileceğini dile getirdi.

Pollak, 20 Nisan’da New York’ta düzenlenen bir memecoin hackathon’una katıldı. Base’in yaratıcısı, memecoin’lerin blokzincirin önemli bir parçası olduğunu savundu.

Jesse pollak base

Memecoin’lere övgü: Base ağı kapıları mı aralayacak?

Base ağını kripto sektörüne kazandıran isim olan Jesse Pollak, Base’de yer alan memecoin’lerin katman-2 ağı için faydalı olduğunu ve milyonlarca kişiyi sektöre kazandıracağını aktardı.

Pollak, memecoin‘lerin milyonlarca kullanıcıyı katman-2’ye dahil etmenin anahtarı olacağını savundu. Kripto uzmanı, toplam değeri üç katına çıkan Coinbase’deki memecoin’leri de öne çıkardı.

Base’in mimarı, New York’ta katıldığı hackathon’da, memecoin’lerin dünyayı blokzincire dahil etmeye yardımcı olduğunu ve bu memecoin’lerin çoğaldığını görmekten heyecan duyduğunu söyledi.

Diğer taraftan Pollak, memecoin’ler konusunda Base ağının ipleri göğüsleyecek potansiyelde olduğunu belirtti. Pollak, “Base konusunda bir ton enerji var.” yorumunda bulundu.

Pollak, “Gözümüze çarpan bir şey var ki, bugün bu memlerin binlerce ve binlerce insanı bu yeni ekonomiye dahil ettiğini görüyoruz.” dedi.

Bilindiği üzere Base ağı, özellikle memecoin’ler ile birlikte büyük bir ivme kazandı. DefilLama verilerine göre, Base en çok hacim elde eden beşinci blokzincir konumunda.

Base’in potansiyelini öne süren Pollak, “Daha fazla inandığımız şey, önümüzdeki yıllarda bu memecoin’lerin milyonlarca insanı Base’e çektiğini göreceğimiz. En büyük itici güçlerden biri olacaklar, çünkü bu işi sürekli olarak daha fazla insanı gerçekten yaratıcı bir şekilde dahil etmek için yapıyorlar.” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala