bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,346.04 1.64%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,137.73 3.64%
bnb
BNB (BNB) $ 580.63 0.52%
solana
Solana (SOL) $ 175.55 4.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52518 0.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.484413 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156261 2.48%

Ava Labs CEO’su: “Daha yeni başlıyoruz”

emin gün sirer

Avalanche projesinin arkasında yer alan Ava Labs’ın CEO’su Emin Gün Sirer, spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasına ilişkin konuştu.

Açıklamayı X hesabı üzerinden yapan Sirer, Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu’nun (SEC) ETF onayının kripto para sektörü için “tarihi bir an” olduğunu söyledi.

“Spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanması, tüm kripto para sektörü için tarihi bir an. Bu onay, kriptoların yeni ve meşru bir sınıf olduğunu ve kalıcı olacağını vurguluyor.”

Ava Labs CEO’su, verilen onayla birlikte Bitcoin’e daha önce yatırım yapmamış kullanıcılara da kapıların açıldığını kaydetti.

İdeal senaryo vurgusu

Sirer, onaylanan ETF’lerin ardından ideal senaryonun insanların bu varlıkları zincir üzerinde kullanması olduğunu kaydetti ve ETF’lerin yalnızca erişimi kolaylaştıracağını söyledi. Ek olarak, sektöre yeni giriş yapan kişilerin varlıkları nasıl kullanacaklarını anlamaları için gerekli farkındalığın sağlanmasının önemini vurguladı.

Sirer son olarak kripto para gibi “genç” bir sektörde çalışmaktan ötürü oldukça heyecanlı olduğunu belirterek ve “daha yeni başlıyoruz” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala