bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,130.31 5.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,891.87 2.30%
bnb
BNB (BNB) $ 546.76 1.73%
solana
Solana (SOL) $ 124.00 0.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500618 1.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.434777 0.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.121909 7.77%

Arthur Hayes, memecoin’ler için çarpıcı açıklamalarda bulundu

arthur hayes memecoin yorum

BitMEX kurucu ortağı Arthur Hayes memecoin’lerin değersiz olmadığını, tam aksine blokzincirlere yeni kullanıcı çektiğini ifade etti.

Kripto sektörü günden güne benimsenmeye ve yeni yatırımcıları bünyesine dahil etmeye devam ediyor. Boğa iştahının da etkisiyle birçok yatırımcı risk iştahını artırmaya başladı. Bu nedenle memecoin furyası şiddetlendi ve yeni memecoin’ler popülerlik kazanmaya başladı.

Memecoin’lerin artan popülerliği tartışmaları da beraberinde getirdi. BitMEX kurucu ortağı Arthur Hayes, memecoin’lere “değersiz” ve “aptalca” denilmesine karşı çıktı.

Hayes, memecoin’lerin blokzincirlere yeni kullanıcı çektiğini ve hacim oluşturduğunu savundu.

arthur hayes memecoin

BitMEX kurucu ortağından memecoin yorumu

BitMEX kurucu ortağı Arthur Hayes, kripto endüstrisinin memecoin’leri eleştirmeden önce iki kez düşünmesi gerektiğini belirtti. Hayes, tüm memecoin’leri “aptal ve değersiz” olarak etiketlemeden önce dikkatli olunmasını tavsiye etti. Hayes’e göre memecoin’ler, piyasaya sürüldükleri blokzincirlere pozitif bir hava katıyor.

Hayes, Real Vision CEO’su Raoul Pal ile yaptığı bir söyleşide memecoin’leri ele aldı. Kripto uzmanı, memecoin’lerin blokzincirlere yeni kullanıcılar ve proje geliştiricileri kazandırdığını belirtti. Hayes, memecoin’ler ile birlikte kripto sektörünün değer kazandığını savundu.

Konuyla ilgili yorum yapan Hayes, “Bu tür şeyleri aptalca ve değersiz olarak nitelendirebilirsiniz ama eğer bu alana ilgi ve daha fazla mühendis getiriyorsa, bu zincirin kendisi için olumlu bir değerdir.” dedi.

BitMEX kurucu ortağı, memecoin kültürünü destekleyen blokzincirlerin değerini artıracağını belirtti. Hayes, bu alanda Ethereum ve Solana ekosistemlerinin öne çıktığını söyledi.

Pal ise memecoin’lerin genç kripto yatırımcıları arasında daha popüler hale geleceğini ve oyun zihniyetini yeniden şekillendireceğini öne sürdü. Pal, memecoin’ler hakkında, “Bu da aynı şey, sadece parayla oyun oynamak” yorumunda bulundu.

İki isim de memecoin’lere yönelen talebin artacağını savundu. Özellikle dogewifhat’ın (WIF) popüler proje Arbitrum’u (ARB) geride bırakması ise büyük bir yankı uyandırmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala