bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,749.47 4.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,958.07 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 556.08 3.90%
solana
Solana (SOL) $ 133.70 6.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515357 3.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450207 2.56%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.128652 2.44%

Ark Invest Cephesinden Kripto Açıklaması

ark invest cephesinden kripto aciklamasi 2

Amerika Birleşik Devletleri, son dönemde kripto alanında sert yaptırımlar uygulamaya devam ediyor. Yatırım şirketi Ark Invest, Amerika Birleşik Devletleri’nin kripto liderliği hakkında açıklamalarda bulundu.

ABD’nin Kripto Liderliğindeki Tahtı Sallanıyor

Ark Invest analisti Yassine Elmandjra, gün içinde bir not paylaştı. Paylaşılan notta, Amerika Birleşik Devletleri’nin küresel kripto ekosistemindeki lider konumunun Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Kore, Avustralya ve İsviçre gibi ülkelere kaptırma riskinin olduğunu dile getirdi.

ark invest cephesinden kripto aciklamasi

Elmandjra analizinde, ülkedeki kripto likiditesinde önemli bir düşüş olduğunu ifade etti. Elmandjra notunda şu ifadeleri kullandı:

Bir zamanlar köklü ve güvenilir kurumlar tarafından doldurulan Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kripto ekosistemi, şimdi diğer kurumsal yatırımcıların ilgisini beklemeye alması muhtemel bir boşlukla karşı karşıya.

CoinMetrics verilerine de atıfta bulunan Elmandjra, ülkedeki Bitcoin işlem hacminin Mart ayındaki günlük 20 milyar dolardan yüzde 75 düşüşle geçen hafta 4 milyar dolar civarına gerilediğini dile getirdi. Son olarak Bitcoin fiyatının geçen hafta Binance.US’de diğer borsalara kıyasla 600 dolar daha yüksek olduğunu ve bunun Amerika’da daha zayıf fiyat keşfine işaret ettiğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala