bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

Ark Invest: Bitcoin (BTC) Apple ve Amazon’dan Çok Daha Büyük Bir Fikir

ark invest bitcoin btc apple ve amazondan cok daha buyuk bir fikir

Önde gelen varlık yönetim şirketlerinden Ark Invest’in kurucu ortağı Cathie Wood, Yahoo! Finance’a bir röportaj verdi. Bir U.Today haberine göre Wood, Bitcoin’in Apple ve Amazon’dan çok daha büyük bir fikir olduğunu söyledi. Wood, kurumsal yatırımcılar ile ilgili fikirleri sorulduğunda şu ifadeleri kullandı:

“Bitcoin’in kurumsal benimsenmeye hazırlandığına inanıyoruz. Bunu gerçekten düşündüğümüzde… Bitcoin kurumlar için hazır mı? Bitcoin yalnızca 600 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Apple veya Amazon’un yarısı bile değil… Ve yine de bu çok büyük bir fikir. Apple veya Amazon’dan çok daha büyük bir fikir olduğunu düşünüyorum.”

MassMutual’ın muhafazakar bir tutum sergilemesi nedeniyle, Bitcoin satın almasının çok önemli bir nokta olduğuna dikkat çeken Wood, kurumların Bitcoin’e geçeceğini düşünmesine rağmen MicroStrategy’nin tüm nakit rezervini Bitcoin’e çevirmesini şaşırtıcı bulduğunu söylüyor.

Bitcoin (BTC) 400.000 Dolar Artabilir

Yayımladığı “Büyük Fikirler” raporunda Ark Invest, S&P 500 şirketlerinin toplam kurumsal bilançosunun %10’unu Bitcoin’e tahsis etmesi durumunda Bitcoin’in 400.000 dolar artabileceğini öngörüyor.

ark invest bitcoin btc apple ve amazondan cok daha buyuk bir fikir 2
Kaynak: U.Today

Wood, Tesla’nın büyük boğa koşusunu doğru bir şekilde tahmin ederek öne çıkmıştı. Geçtiğimiz kasım ayında ise Wood, Bitcoin’in 500.000 dolara kadar yükselebileceğini öngörmüştü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala