bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,770.09 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,101.08 5.12%
bnb
BNB (BNB) $ 608.35 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 144.41 8.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519016 4.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467387 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149506 7.41%

Anyswap (ANY) Coin Nedir?

anyswap

AnySwap, otomatik bir fiyatlandırma ve likidite sistemine sahip çeşitli tokenler için tamamen merkeziyetsiz bir Cross-chain takas protokolüdür. Tokenların farklı platformlardan takas edilmesini sağlamak için oluşturulmuş bir protokolün dijital parasıdır.

Projenin kripto para birimi ANY coindir. 2020 yılının Temmuz ayında başlatılan proje, DJ Qian tarafından kurulmuştur. Anyswap projesi, dijital varlıkların çeşitli platformlardan takas edilmesini sağlamak amacıyla kurulmuştur. Fusion platform standartlarına uygun olan Anyswap Coin’in amacı ise  yönetim ve hizmet tokenı olarak kullanım sağlamaktır.

Proje, farklı zincirleri destekleyerek yatırımcıların çeşitli dönüştürme avantajlarına sahip olmasını hedeflemektedir. Anyswap’ın en önemli özelliklerinden biri, tokenın, kullanıcıların anında etkili bir şekilde kripto para alışverişi yapmasının yolunu açmasıdır. ANY Coin, Ethereum Blockchain üzerinde ERC-20 akıllı kontratıyla oluşturulmuştur ve 100 milyon adet ile sınırlandırılmış bir maksimum arza sahiptir. ANY, madencilik, ödül veya satın alım yöntemleri ile elde edilebilen bir kripto paradır. ANY coin sahiplerine, merkezi olmayan borsası Anyswap DEX’te listelenmeye en uygun kripto paraları belirleme özgürlüğü de vermektedir.

Any coin’in avantajları şu şekildedir:

  • Protokolün kullanıcıları, platform üzerinde gerçekleştirdikleri işlemler karşılığında token ile ödüller kazanabilmektedir.
  • ERC-20, BEP-20 ve FSN standartlarını destekler, pek çok türde token’ın listelenmesine uygun algoritma ile protokole sahiptir.
  • 6 farklı blockchain ağını desteklemektedir. Bunlar; Ethereum, Fantom, Binance Smart Chain, Polygon, Huobi ECO Chain ve Fusion protokolleridir. Bu yönüyle farklı kullanımlara izin vermektedir.
  • Yatırımcılara göre orta ve uzun vadede değerlenmesi beklenen projelerdendir.
  • Ağ güvenliği ve çeşitli piyasa çözümleri sağlamaktadır.
  • Holderlar Anyswap borsasında hangi para birimlerinin listeleneceğine karar verebilmektedir.
  • Sistem değişiklikleri ve önemli protokol geliştirmeleri de Any Coin sahipleri tarafından oylanmaktadır.
  • Elinde ANY Coin tutan kullanıcılar, ağ nodeları üzerinden oy kullanma ve yönetime katılma hakkı kazanmaktadır.

ANY coin, Binance, Crypto.com, Gate.io ve Mandala Exchange gibi kripto para borsalarında listelenmektedir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Etiketler:





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala