bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,896.19 1.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,251.40 0.11%
bnb
BNB (BNB) $ 583.47 0.79%
solana
Solana (SOL) $ 183.21 4.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.598799 1.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.415591 1.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.134491 4.03%

Analistler yorumladı: Altcoin sezonu yolda!

kripto

Ether’in (ETH) öncülüğünde direnç seviyelerine yaklaşan altcoin’ler için boğa beklentisi arttı. Analistler, potansiyel bir altcoin sezonunun yolda olduğunu söyledi.

Spot Bitcoin ETF’lerin onaylanması ve işleme başlamasıyla düşüş trendine giren kripto para piyasası, spot Ethereum ETF’ler ile canlandı. Ether (ETH), 4.000 dolar seviyesine yaklaşırken altcoin’lerin de önünü açtı.

Birçok altcoin, jeopolitik gerginlikler ve Fed’in faiz politikasıyla gerçekleşen düşüşün etkisinden çıktı. Altcoin’lerde önemli direnç seviyeleri test edildi.

Analistlere göre, direnç noktalarını test eden altcoin’lerde büyük bir boğa koşusu başlayabilir.

grafik

Beklentiler büyük: Ralli kapıda mı?

Spot Ethereum ETF gündemiyle güçlenen Ether (ETH) altcoin’lerin önünü açtı. Artan piyasa değeri ve Bitcoin hakimiyetindeki düşüş altcoin sezonu konusunda yatırımcıları heyecanlandırdı. Kripto yatırımcıları, potansiyel bir boğa koşusu için çeşitli altcoin’lere yöneldi.

Analistler, ETH de dahil olmak üzere altcoin’lerin gidişatını yorumladı. Ortak görüş ise altcoin rallisinin kapıda olduğu yönünde.

X’te 50 bine yakın takipçisi bulunan Trader Tardigrade, altcoin piyasasının grafik görünümde önemli bir direnç noktasından çıkmaya hazırlandığını belirtti. Analiste göre, altcoin piyasası üç katına kadar yükseliş yaşayabilir. Analist, “bu formasyona göre birkaç hafta içinde patlak vermesi bekleniyor.” diyerek takipçilerini heyecanlandırdı.

Bir başka kripto analisti Rekt Capital, altcoin piyasa değerinin Nisan 2024’ün başından bu yana en yüksek haftalık kapanışı gerçekleştirdiğine değindi. Analist, yükselişin devam edebileceğine yönelik beklentisini paylaştı.

Yoddha isimli trader, altcoin’lerin haftalık direncin üzerine çıkması halinde boğa koşusunun yaşanabileceğini ifade etti.

Benzer görüşe sahip bir başka trader ise Moustache oldu. Analist, paylaştığı grafik analizinde altcoin sezonunun yakında olduğunu dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala