bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,161.07 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.45 1.50%
bnb
BNB (BNB) $ 584.25 2.28%
solana
Solana (SOL) $ 186.92 2.63%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621289 1.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.654218 2.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.218027 15.08%

Akon’un Kripto Para Birimi Akoin 11 Kasım’da Bittrex’te Listelenecek

Akonun Kripto Para Birimi Akoin 11 Kasimda Bittrexte Listelenecek 1

Akoin, ünlü popstar Akon tarafından geliştirilen ve Afrika için sosyal imkanlar getirmeyi planlayan bir girişimdir.

Bittrex, günlük 41 milyon dolarlık işlem hacmi bildiren dünyanın en büyük kripto para borsalarından biridir. Analitik firmanın korelasyon, hacim ve nitel analiz için güvenilirlik testlerinin üçünü de geçerek Coinmetrics’in Trusted Volume Framework tarafından küresel olarak son derece güvenilir olarak derecelendirilen yalnızca 14 borsadan biridir.Stellar ağına dayanan Akoin, 11 Kasım’da Bittrex’te başlayacak ve kullanıcıların token’ı kullanarak ticaret yapmasına ve işlem yapmasına izin verecek.

Akoin 101

Akoin projesi, vatandaşların finansal hizmetlere erişimini engelleyen zayıf ve aşırı şişirilmiş fiat para birimlerinden muzdarip Afrika’daki ülkelere güvenilir bir dijital para birimi getirmeyi taahhüt eden küresel sanatçı Akon tarafından yönetilen bir blok zinciri platformudur.

Projenin ana hedefi, Afrika’nın kırsal ve uzak bölgelerinde yaşayan, internete ve dolayısıyla küresel ekonomiye bağlantısı olmayan milyonlarca insan için sosyal fırsatları ve bağlılığı iyileştirmektir. Proje, kıtaya yayılmadan önce Senegal’de başlayacak.

Sürüme göre Akoin Ekosistemi, token sahiplerine çok çeşitli merkezi olmayan uygulamalara (dApps) ve uygulamalara erişim sağlarken, girişimcilerin Afrika gibi bölgelerde işle bağlantı kurma, bağlantı kurma ve ölçeklendirme araçları sunarken olumlu bir sosyal etki de sunacak.

Akoin’in başkanı ve kurucu ortağı Jon Karas, listenin işletme için önemli bir adım olduğunu söyledi. Şöyle ekledi:

“Akoin’in en iyi borsalarda listelenmesi, Akoin token için küresel farkındalık ve likidite yaratırken, bizi Afrika’da kendi işlerini kurmak, büyütmek ve geliştirmek isteyen insanlara daha fazla fırsat ve sosyal bağlılık getirme vizyonumuzu gerçekleştirmeye daha da yaklaştırıyor.”

Bittrex Global’in CEO’su Tom Albright bu düşünceyi paylaştı:

“Bankacılık ve krediye erişimi olmayanlara yardım etmek için finansal araçlardan yararlanmak, hala blok zincirinin gerçekleştirilmemiş en büyük vaatlerinden biri. Uzun zamandır beklenen Akoin lansmanı konusunda inanılmaz heyecanlıyız.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala