bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,467.81 0.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,554.38 0.48%
bnb
BNB (BNB) $ 605.57 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 145.03 0.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.495954 3.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.414379 0.82%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.135673 0.85%

ABD’nin güçlü başkan adayından kripto hamlesi

abd baskanlik secim kripto

ABD başkan adayı Donald Trump, seçim kampanyasında birçok kripto para birimini kabul edeceğini duyurdu. Listede önemli altcoin’ler yer alıyor.

Kripto para birimleri, günden güne benimsenmeye devam ediyor. ABD’de işlem gören spot Bitcoin ETF’ler, kripto benimsenmesinde önemli bir rol oynadı. Özellikle kurumsal talep, yeni kullanıcıları ve yatırımcıları kripto sektörüne dahil etti.

ABD’nin en popüler isimlerinden birisi olan Donald Trump, büyüyen kripto ekosistemine dahil oldu. ABD’de başkanlık yarışına giren Trump, seçim kampanyasında Bitcoin’i ve yedi majör altcoin‘i kabul edecek.

trump donald kripto

Donald Trump kripto kabul ediyor

Donald Trump, başkanlık kampanyasında Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB), Ripple (XRP), Solana (SOL), USD Coin (USDC), Dogecoin (DOGE) ve 0x (ZRX) kabul edecek.

5 Kasım 2024 tarihinde ABD’de kıyasıya bir başkanlık yarışı gerçekleşecek. Mevcut ABD Başkanı Joe Biden ile eski başkan Donald Trump yarışacak. Kripto sektörünün gözü, bu seçimlerde olacak.

Biden ve yönetimi, ağırlıklı olarak kripto karşıtı yorumlarda bulundu. Daha tutucu bir yönetim sergileyen Biden’ın karşısına ise kriptoya yeşil ışık yakan Trump geçti.

donald trump kripto bagis

Trump, daha önce NFT koleksiyonu oluşturmuştu. Bu koleksiyondan milyon dolarlarca gelir elde etti. Başkan adayı, NFT koleksiyonundan sonra şimdi de kripto paralara dahil oldu. Trump, kampanyasına bağış yapmak isteyenlerden kripto para kabul edecek.

Trump’ın kriptoya pozitif yaklaşımı, kripto yatırımcıları heyecanlandırdı. Birçok uzman, Trump’ın seçimleri kazanması halinde kripto endüstrisinin yeni bir boyuta geçeceğine inanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala