bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,092.90 2.01%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,125.61 0.47%
bnb
BNB (BNB) $ 595.11 2.14%
solana
Solana (SOL) $ 136.58 4.83%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516763 2.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456522 2.96%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145616 3.13%

ABD’li bankacılık devinden heyecan yaratan Bitcoin yorumu!

Bitcoin goldman sachs

ABD’li bankacılık devi Goldman Sachs, spot Bitcoin ETF’lerinin piyasaya sürülmesiyle birlikte müşterilerin kripto varlıklarına olan ilgisinde artış yaşandığını belirtti.

Kripto para birimleri günden güne benimsenmeye devam ediyor. Özellikle Bitcoin (BTC), 2023 yılındaki ayı sezonunun ardından küresel çapta yeniden fenomen oldu. BTC’nin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşması, yeni yatırımcıların da sektöre dahil olmasına katkı sağladı.

Bitcoin’in sansasyonel ilerleyişinde spot Bitcoin ETF’lerin katkısı oldukça büyük. ABD’li bankacılık devi Goldman Sachs da benzer bir düşünceye sahip. Goldman Sachs, spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasının müşterilerin dikkatini çektiğini belirtti.

Bitcoin'den ters köşe: Zirveye yolculuk devam eder mi?

Goldman Sachs Bitcoin için pozitif

Çok uluslu bir yatırım bankası olan Goldman Sachs, Bitcoin (BTC) hakkında olumlu düşüncelere sahip. Ayrıca bankacılık devi, kripto iflas taleplerine de yatırım yapmanın yollarını araştırıyor.

Bloomberg’ün yaptığı bir habere göre Goldman Sachs, özellikle spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasıyla birlikte fon müşterilerinin kripto ürünlerine yöneldiğini öne sürdü. Yatırım bankasına göre, hedge fon müşterileri kripto ile ilgili ürünler hakkında araştırma gerçekleştiriyor.

Goldman Sachs’ın Asya Pasifik dijital varlıklar başkanı Max Minton, Bloomberg’e konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Minton, en büyük müşterilerinin çoğunun kripto para piyasasında aktif olmayı istediğini ya da aktif olmayı araştırdığını aktardı.

Minton, müşterilerinin artan talebinde spot Bitcoin ETF’lerinin önemli bir rol oynadığını savundu. Goldman Sachs yöneticisi, müşterilerinin ilgisinin büyük bir kısmının BTC’ye kaydığını belirtti. Ayrıca Minton, spot Ethereum ETF’lerinin ABD’de onaylanması halinde bu durumun değişebileceğinin de altını çizdi.

Son olarak Goldman Sachs, kripto iflas taleplerinde bulunan şirketlere yatırım yapmanın yollarını arıyor. Goldman Sachs dijital varlıklar küresel başkanı Mathew McDermott, Londra’da yatırım hakkında sinyaller verdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala