bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,625.31 1.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.32 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 615.51 2.29%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 2.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529978 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473367 0.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15219 0.05%

Haftanın En Çok Yükselen Kripto Paraları

haftanin en cok yukselen kripto paralari

Kripto para dünyası geçtiğimiz haftalarda yaşadığı düzeltmeler sonrası yeniden yükselişe geçti. Her ne kadar Bitcoin (BTC) 50.000 bandını aşamasa da Ethereum (ETH) yeniden 4.000 bandının üstüne çıkmayı başardı ve yatırımcısını sevindirdi. Diğer taraftan en çok yükselen 3 kripto para ise yatırımcısına oldukça kazandırdı. Yaşanan bu düşüş sonrası alım fırsatlarını değerlendirdiğini umuyor ve içeriğimize başlıyoruz. Öncelikle:

Haftanın Yıldızı: Yearn Finance (YFI)

Esasında AVAX ve YFI arasındaki fark her ne kadar az olsa da YFI’nin hızlı bir yükseliş yaptığını belirtmemiz gerekiyor.

Ethereum ağı üzerine kurulu olan Yearn Finance, ağda kredi sağlama, getiri oluşturma ve sigorta hizmetlerini merkeziyetsiz bir şekilde yürütüyor.

Haftanın başında 19.000 dolar seviyesinde işlem gören YFI, anlık bir sıçrama yaşayarak 33.960 dolara kadar çıktı. İçeriğimizin yazımı itibarıyla ise CoinMarketCap verilerine göre 32.000 dolar seviyesinde fiyatlanıyor.

Avalanche AVAX BTCHaber.com

Avalanche (AVAX): Yüzde 40 Artış

Kripto para dünyasının Blockchain ağına en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Avalanche, arada sırada düşüşler yaşasada temkinli artışını sürdürüyor. Yıl başından bu yana totalde yüzde 3.486 artan AVAX, yatırımcısını halihazırda oldukça memnun etmiş durumda.

Ancak bu hafta da anlık bir sıçrama ile dikkatleri üzerine çeken AVAX haftanın başlarında CoinMarketCap verilerine göre 75 dolardan işlem görürken, içeriğimizin yazımı itibarıyla 115 dolara kadar çıkmış durumda. Bu da AVAX’ın yatırımcısına yüzde 40 kazandırdığı anlamına geliyor.

OKB BTCHaber.com

OKB: Yüzde 30 Artış

OKB borsasının yerel token’ı olan OKB, son dönemde oldukça istikrarlı bir yükseliş yaşıyor. Bu yükseliş sonrası içeriğimizin yazımı itibarıyla 31.33 dolardan işlem gören OKB, haftanın başında 24.1 dolardan işlem görüyordu. Bu da yatırımcısına yüzde 30’dan fazla getiri getirdiğini gösteriyor.

BORA: Yüzde 25 Artış

En basit tanımı ile bir DApp platformu olan Bora, oyun ve dijital içerik odaklı zincirler arası sektörel sorunlara çözüm arayan bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Fiyat performansı için ise dalgalı bir grafik çizen Bora, içeriğimizin yazımı itibarıyla 1 doları aşmış bulunuyor.

XDC finance XDC BTCHaber.com

XDC Network (XDC): Yüzde 20 Artış

XDC Network, küresel ticaret için kurumsal düzeyde hibrit bir Blockchain çözümü üzerine çalışan bir güç sağlayıcısı olarak karşımıza çıkıyor. Platform’un yerel token’ı olan XDC ise dalgalı bir fiyatlanma yaşasa da son dönemde artış göteriyor. Haftanın başında 0.06 dolardan işlem gören XDC, içeriğimizin yazımı itibarıyla 0.08 dolardan fiyatlanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala