bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,992.88 2.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.68 0.48%
bnb
BNB (BNB) $ 594.12 2.36%
solana
Solana (SOL) $ 136.29 5.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515254 1.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454906 3.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145237 3.38%

Ünlü analistten BTCHaber’e özel BTC, ETH, LINK ve DOT tahminleri

vandepoppe

MN Trading Consultancy kurucusu Michaël van de Poppe, BTCHaber’e özel verdiği demeçte altcoin rallisi beklediğini belirtti. Başarılı analist kripto rallisinde öne çıkabilecek altcoin’lerden, Bitcoin (BTC) ve Ether‘in (ETH) fiyat hedefinden bahsetti.

Bitcoin (BTC) 5 Mart tarihinde tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştı. Lider kripto para biriminin ATH gerçekleştirmesi küresel çapta ses getirdi. Gözler Bitcoin halving‘ine (yarılanma) ve sonrasında yaşanabilecek potansiyel altcoin rallisine çevrildi.

Altcoin‘lerin gidişatı hakkında çeşitli söylemler ortaya çıktı. Birçok senaryoyu doğru tahmin eden başarılı analist ve MN Trading Consultancy kurucusu Michaël van de Poppe, BTCHaber’e özel verdiği demeçte altcoin rallisine değindi. Ünlü analist, birkaç altcoin’i de değerlendirdi ve fiyat tahmininde bulundu.

Michaël van de Poppe: Altcoin’lerde ralli gerçekleşecek

Ünlü analist, altcoin’lerde rallinin gerçekleşeceğini düşünüyor. Michaël van de Poppe, altcoin’lerdeki ralli beklentisini ise basit bir şekilde Bitcoin hakimiyetine bağladı. Analist, Bitcoin hakimiyetinin halving öncesinde en yüksek seviyelere ulaşmasıyla dikkatleri üzerine çektiğini belirtti.

Klasik hakimiyet senaryosuna değinen Michaël van de Poppe, altcoin’lerin BTC paritesinde döngünün en düşük seviyelerinde olduğunu ve Bitcoin sakinleştiği anda altcoin’lerin güçlü bir yükselişe başlayacağını söyledi. Analist, bu senaryonun halving döneminde gerçekleşeceğini aktardı.

Michaël van de Poppe, altcoin’lerin ralli yaşamasını sağlayacak güçlü bir para akışının olacağını dile getirdi.

Altcoin rallisinin başlayacağını belirten Michaël van de Poppe, bu yükseliş dalgasının büyüklüğüne de değindi. Michaël van de Poppe, altcoin piyasa değerinin önemli ölçüde artacağını aktardı.

Analist, ayrıca, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasıyla birlikte sıranın Ether’e (ETH) geldiğini söyledi. Michaël van de Poppe, ETH’nin önümüzdeki aylarda 5.000 dolar seviyesine ulaşacağını ve önceki ATH seviyesi 4.870 doları kıracağını dile getirdi.

ETH’nin ATH yapmasıyla birçok altcoin’in de ATH yapacağını söyleyen analist, söz konusu ralli döneminde Chainlink (LINK) ve Polkadot‘un (DOT) iki buçuk ila dört katı arasında yükseliş yaşayabileceğini ifade etti.

Bitcoin (BTC) tekrar ATH’a gidecek mi yoksa düşecek mi?

MN Trading Consultancy kurucusu Michaël van de Poppe, Bitcoin’in (BTC) gidişatı hakkında da BTCHaber’e görüşlerini paylaştı. Ünlü analist, Bitcoin’in gelecekte tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) aşacağını, ancak asıl sorunun bu yükselişin zamanlaması olması gerektiğini söyledi.

Analist, Bitcoin’in tekrar ATH bölgesine yükselmeden önce bazı geçici hareketler sergileyeceğini aktardı. Michaël van de Poppe, genel piyasaların da yerel bir zirveye yakın olduğunu ve bu nedenle yarı yarıya bir düzeltme veya potansiyel bir düzeltme beklediğini dile getirdi.

Analist, düzeltmenin arkasında makro-ekonomik verilerin olacağını aktardı. Michaël van de Poppe, tüm bu senaryoya rağmen durumun kötü olmadığını, tam aksine sağlıklı olduğunu iletti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala