bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,395.72 2.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,177.23 3.52%
bnb
BNB (BNB) $ 586.92 2.86%
solana
Solana (SOL) $ 135.23 4.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.508193 2.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455268 3.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141313 5.18%

K33 Research raporu altcoin yatırımcılarına umut verdi

altcoin

Kripto sektörü üzerine araştırma yapan K33 Research, son raporunda piyasanın gidişatını yorumladı. Uzmanlar, SHIB, DOGE, BONK, Dogwifhat (WIF) ve PEPE gibi meme coinlerin yükselişinin bir altcoin rallisinin öncüsü olma ihtimali üzerinde durdu.

Piyasa değeri en büyük kripto para Bitcoin, son günlerde 60 bin dolar sınırını aşmasıyla birlikte Ether (ETH) ve diğer tokenlara kıyasla daha yüksek performans gösterdi. K33 Research, önümüzdeki dönemde bu durumun tersine dönmesini bekliyor. Analistler, altcoinlerin tarihsel süreçte daha iyi performans gösterdiğinin altını çiziyor. Araştırma raporuna göre BTC’nin tek başına piyasa değeri diğer bütün rakiplerinin iki katından daha fazla.

Altcoin rallisi ne zaman?

Uzmanlar, daha önceki boğa piyasalarına kıyasla Bitcoin ETF’lerinin yatırım ortamını değiştirdiği görüşünde. K33 Research, bu nedenle altcoin rallisinde zamanlamayı tutturmanın zor olduğunu, Bitcoin’deki yatırımların diğer kripto paralara akmasının ise garanti olmadığını vurguladı. Araştırma raporunda piyasanın yükselmesi için yeterli risk iştahının olduğuna, ancak altcoinlere hareket getirecek bireysel yatırımcı dalgasının henüz görülmediği notu yer aldı.

Bir başka araştırmacı Swissblock ise, Ether’in (ETH) 3.500 dolar seviyesini aşmasının, altcoinlerin Bitcoin’e kıyasla daha iyi performans sergilemeye başladığının bir kanıtı olabileceğini belirtti. Bitcoin, kripto paralarda rallide öncülük etmeye devam ederken, analistler altcoinlerin daha iyi bir performans sergileyebileceğine dair erken işaretler gözlemlediklerinin altını çizdi.

Kripto paraların atası BTC an itibarıyla 61 bin 700 dolardan el değiştiriyor. BTC verilere göre bir haftada yüzde 19 değer kazandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Buğra Çimen

Buğra Çimen, 5 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren Buğra, Başakşehir Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İktisat bölümünde sürdürüyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala