bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,850.91 1.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,095.58 5.16%
bnb
BNB (BNB) $ 580.00 1.64%
solana
Solana (SOL) $ 172.56 5.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522988 1.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482564 4.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154639 3.17%

Ripple CEO’su Garlinghouse: Hinman Belgeleri ‘Beklemeye Değer’

Ripple ile XRP Sahipleri Karsi Karsiya Geliyor4

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Ripple-SEC davasında önemli bir aşama olarak görülen Hinman belgelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Garlinghouse, Hinman belgelerinin mahkeme savaşını Ripple’ın lehine çevirebileceğini ima etti. Hinman belgelerinin bugün açıklanması bekleniyor.

Ripple CEOsu Garlinghouse Hinman belgeleri beklemeye deger

Ripple CEO’su Garlinghouse’dan Hinman Açıklaması

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Hinman belgelerinin beklemeye değer olduğu söyledi. Hinman belgeleri, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu personelinin iç müzakerelerine dayanıyor. Garlinghouse, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, hem kendisinin hem de Ripple’ın baş hukuk sorumlusu Stuart Alderoty’nin belgelerin 18 aylık mücadeleye değeceğini düşündüklerini söyledi.

Hinman belgeleri, eski SEC direktörü William Hinman’ın 2018 yılındaki konuşmalarını kapsıyor. BTC ve ETH gibi kripto paraların menkul kıymet olarak başlayabileceğini belirten Hinman, kripto paraların yeterince merkeziyetsiz yapıya ulaştıklarında emtia haline gelmelerinin mümkün olduğunu söylemişti. Hinman belgelerinin XRP’nin yasal statüsü hakkında etkili olabileceği belirtiliyor.

Ripple-SEC davasının geçmişi Aralık 2020’ye dayanıyordu. SEC, XRP’nin kayıtsız bir menkul kıymet olduğunu iddia ediyordu. Ripple ise XRP’nin Howey testini karşılamadığını savunarak, menkul kıymet iddiasını reddetmişti. Garlinghouse, SEC davası için 200 milyon dolar harcadıklarını ifade etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala